13. ročník ArtCamp očima děkana SUTNARKY

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara Univerzitní 28, Plzeň
e-mail: telefon:
web: https://fdu.zcu.cz/cz

Co všechno letošní ročník letní umělecké školy ArtCamp na fakultě Designu a umění Ladislava Sutnara účastníkům nabídne?
Opět přináší širokou nabídku kurzů pro veřejnost od začátečníků po pokročilé, pro budoucí a stávající studenty umění i pro absolventy. ArtCamp nabízí relax, aktivní odpočinek, zábavnou dovolenou, i řadu uměleckých podnětů, rozšíření kvalifikace a dovedností. Kurzy jsou vhodné pro každého od 15 do 115 let, pro všechny, kteří si chtějí zpestřit léto a strávit 1 až 3 týdny v mezinárodním a kreativním prostředí. Pro zájemce o studium umění na vysoké škole potom kurzy letní školy představují vhodnou součást přípravy na talentové zkoušky. Ostatní se dozvíte na adrese www.fdu.zcu.cz/artcamp.

Přibydou nějaké novinky?
Zcela poprvé jsou zde skvělé kurzy Hudební kompozice a Sborového zpěvu a také kurz nového cirkusu, Science fiction design pro film, či kurz zaměřený na módní doplněk. Nově některé kurzy zavítají na zámek Nečtiny.

Jací lektoři se budou letos účastníkům ArtCampu věnovat?
Jako vždy se účastníci setkají s řadou „hvězd“ tuzemských i zahraničních: Hiroko Matsushitou, Ali Boozarim, prof. Wieslawem Karolakem, Chrisem Rosewarnem, Kurtem van der Baschem, a s mnoha dalšími.

Jak budou účastníci trávit volný čas?
Jako vždy bude pro účastníky letní školy v létě připraven i doprovodný program – vernisáže, návštěvy výstav a kulturních akcí, přednášky a prezentace hostujících umělců, promítání studentských filmů a mnoho dalšího. Doprovodné aktivity letní školy budou jako vždy otevřeny i široké veřejnosti. Pokud se chcete účastnit 13. ArtCampu, přihlaste se co nejdříve na adrese https://fdu.zcu.cz/cz/320-artcamp-registrace.

Doc. Josef Mištera

↑ zpět na začátek článku ↑

13. ročník ArtCamp očima děkana SUTNARKY

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů