14. ročník soutěže o nejkrásnější vánoční perníček

Pivovarské muzeum v Plzni Veleslavínova 6, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: http://www.prazdrojvisit.cz/prohlidky/prohlidka-pivovarskeho-muzea/

Je to zlatavé, voňavé, křehce bíle zdobené, co to je? Někoho napadne vánoční perníček, jiného pivo. Ale tyhle dvě věci si v čase adventu nejsou zdaleka tak vzdálené, jak by se na první pohled mohlo zdát. I letos totiž Pivovarské muzeum vyhlašuje Soutěž o nejkrásnější vánoční perníček.
Přineste své nejpodařenější perníčkové výtvory na recepci muzea a zaregistrujte se. Těší se tu na ně až do poledne 19. prosince. Vyhrát můžete hodnotné ceny a navíc každého soutěžícího, staršího 18 let, odmění pivem Pilsner Urquell během slavnostního vyhlášení.
Soutěžní kategorie jsou čtyři:

• Tradiční vánoční perníček
• Dětský perníček
• Perníkový model s pivovarskou tematikou
• Speciální cena poroty

Do každé kategorie je možné přihlásit jeden výrobek. Perníčky bude hodnotit pětičlenná porota, kterou bude zajímat kreativita, originalita a krása vánočního perníčku. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne v úterý 19. prosince od 17 hodin v Pivovarském muzeu v Plzni. Všechny perníčky budou následně vystaveny v expozicích muzea do 5. ledna 2018. Více informací na www.prazdrojvisit.cz.

Originální zážitek a dárek
Lámete si hlavu s dárkem pro muže, který pro něj bude mít skutečnou hodnotu? Vlastně už všechno má, nic mu neschází, nad ponožkami jásat nebude… Co mu dát originálního? Věnujte mu poukaz na Školu čepování piva Pilsner Urquell v plzeňském pivovaru.

Její účastníci si během tří hodin projdou všechny autentické prostory plzeňských pivovarských sklepů a pod vedením odborníka na slovo vzatého se naučí načepovat perfektní zlatavou hladinku. Potěšit své blízké můžete také třeba pivními poháry či sklenicemi s gravírovaným osobním věnováním. Nebo si nechat načepovat unikátní lahev nefiltrovaného piva Pilsner Urquell a na ni nechat vygravírovat přání. Tyto dárky i další inspiraci najdete v Dárkové prodejně na nádvoří pivovaru nebo na www.eshop.prazdroj.cz. Přes e-shop garantováno doručení zboží do Vánoc pro objednávky uskutečněné do 14. prosince.

NOVÁ Dárková prodejna v pivovaru Plzeňský Prazdroj
Dárková prodejna pivovaru, která byla v průchodu do restaurace Na Spilku, se v prosinci stěhuje. Nová a větší prodejna se bude nacházet v budově bývalého Výstavu (na konci nádvoří). Navíc přímo v dárkové prodejně bude nově končit prohlídka trasy Pilsner Urquell. Návštěvníky sem přímo z ležáckých sklepů doveze zrekonstruovaný výtah s kapacitou 26 osob. Nakupující se mohou těšit na dvojnásobně větší prostory, kde najdou širokou škálu dárkových předmětů a suvenýrů v pivním stylu. Prodejna bude otevřena denně od 10 do 19 hodin.

↑ zpět na začátek článku ↑

14. ročník soutěže o nejkrásnější vánoční perníček

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů