15. reprezentační ples města Plzně

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/ vstupenky: Koupit vstupenku

České cestovatelské legendě narozené v  Plzni Miroslavu Zikmundovi a cestování bude věnován patnáctý reprezentační ples města Plzně. I proto Velký sál Měšťanské besedy roztančí jedno z nejznámějších hudebních těles, orchestr Václava Hybše, jehož nahrávky jsou více než čtyřicet let známy po celé Evropě, ale i v USA, Kanadě, Austrálii a Japonsku. Jako host vystoupí s orchestrem zpěvák a muzikálový herec Tomáš Savka.
Večerem bude provázet moderátorské duo Michaela Maurerová a Martin Písařík, s nimiž bude možné na pomyslné vlně procestovat celý svět a nahlédnout pod pokličku projektu mladých cestovatelů Lukáše Sochy a Tomáše Vaňourka. Ti se u příležitosti 100. výročí narození Miroslava Zikmunda rozhodli vydat po stopách legendární cestovatelské dvojice Zikmunda a Hanzelky v letech 1959–1964.
V Malém sále se o zábavu návštěvníků postará herecké vokálně-instrumentální kvarteto Hamleti ve složení Dalibor Gondík, Jakub Wehrenberg, Hardy Marzuki a Mirek Kejmar. Hudební uskupení nemá ve svém repertoáru žádné vlastní skladby, ale v originálních aranžích hrají hudební kusy z repertoáru jiných českých i zahraničních skupin, jako například Olympic, Buty, ABBA, Elán, Lucie nebo AC/DC. Prodej vstupenek byl zahájen 13. prosince v Předprodeji vstupenek na náměstí Republiky 41 a na www.plzenskavstupenka.cz.

15. reprezentační ples města Plzně

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů