17. narozeniny Nákupní centrum Borská pole slaví ve velkém stylu!

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

Nákupní centrum Borská pole slaví sedmnáctiny a slaví ve velkém stylu! Dorazí Marek Ztracený, Petr Kolář a ABBA Stars! Přijďte a uvidíte vystoupení robotů, módní přehlídku s Miss ČR 2009 Anetou Vignerovou a nakonec vás čeká i tradiční krájení dortu a velkolepý ohňostroj.

Narozeniny Nákupního centra Borská pole v Plzni si každý rok získávají návštěvníky velkolepou show plnou originálních vystoupení pro celé rodiny a diváky všech generací. Jinak tomu nebude ani letos. Pořadatelé chtějí i tentokrát dostát pověsti, kterou si akce v Nákupním centru Borská pole za řadu let už získaly. Obchodní zóna na Borských polích láká v průběhu roku nejen na nákupy, ale i na zábavu, adrenalinová klání nebo automobilové programy.

„Ukazuje se, že lidé v obchodních centrech nechtějí trávit jen nákupy. V minulých letech se nám potvrdilo, že všechny akce, ať už se jednalo o velmi adrenalinový Predator Challenge nebo letní sněhovou originální show Snow and Sun, vítají a velmi rádi se na ně vrací každým rokem. Narozeniny Nákupního centra Borská pole jsou toho důkazem. Letos už tak budeme slavit po sedmnácté,“ říká k blížícím se oslavám manažer nákupního centra Jan Lisý.

Jiří Korn, Dan Nekonečný, Jiří Mádl, Dalibor Janda, Vladimír Hron, Tomáš Matonoha nebo Hana Mašlíková. To je jen krátký výčet jmen známých osobností, které si narozeninovou party nákupního centra nenechaly ujít v uplynulých letech. Ani výčet letošních hostů není rozhodně skromný. „Jsem rád, že můžeme opět návštěvníkům nabídnout bohatý program s řadou zvučných jmen. Ani letos nebude chybět narozeninový dort a samozřejmě závěrečný ohňostroj,“ láká Jan Lisý.

Návštěvníci 17. narozenin Nákupního centra Borská pole se tak mohou těšit na hudební vystoupení, uvidí ale také originální taneční představení i řadu módních přehlídek.
Pořadatelé nachystali programové menu se vším všudy. Velkým lákadlem tak bude stoprocentně vystoupení známého zpěváka Marka Ztraceného, který se v poslední době opět dostal do popředí zájmu hudebních fanoušků svými novinkami v podobě CD V opilosti i singlem Pády. Navíc právě zastávka v Plzni na narozeninové party bude poslední před startem listopadového Křest Tour.

Další hvězdou, která se na pódiu objeví, bude populární zpěvák Petr Kolář. Ten se pro změnu do srdcí fanynek zapsal nejen svým rockovým projevem, ale především řadou muzikálových rolí, ve kterých exceloval. Na výsluní se dostal mimo jiné svým účinkováním v legendárním Dráculovi, Vlasech nebo Hamletovi. V současné době ho navíc fanoušci mohou vidět ve známém muzikálu Mamma Mia.

Skutečnou lahůdkou je pak vystoupení skupiny ABBA Stars. Skupina, která je velmi žádanou na řadě akcí, má v letošním roce v Plzni v plánu jen jeden jediný oficiální koncert na konci října. Právě narozeniny Nákupního centra Borská pole tak budou pro milovníky legendárních písní a melodií jedinečnou možností, jak vidět celou show naživo.

Velmi netradiční bude tentokrát i taneční část oslav. Na pódiu se návštěvníkům představí unikátní taneční skupina The Robots, známá mimo jiné z talentové soutěže Česko Slovensko má talent. Na svém kontě má ovšem i dost početnou skupinu úspěchů také na odborném poli. Taneční uskupení je držitelem tří titulů mistrů světa a mistrů Evropy ve stále populárnějším stylu Electric Boogie.

Na své si na narozeninové párty přijde i dámská část návštěvníků. Jako každý rok ani letos nebude chybět módní přehlídka, kterou uvidí diváci v průběhu několikahodinového programu hned třikrát. Módní show v rámci oslav narozenin Nákupního centra Borská pole tradičně prezentují nejnovější trendy v módě, sezónní hity i absolutní novinky místních butiků. V každém roce se také na pódiu představí minimálně jedna známá tvář českého modelignu. Zatímco v uplynulých letech mohli diváci obdivovat mimo jiné křivky Hany Mašlíkové, letos se mohou těšit na úspěšnou modelku Anetu Vignerovou, miss České republiky z roku 2009.

Závěr narozeninové megapárty bude ve znamení slavnostního nakrojení dortu a nabitý program uzavře jak jinak než velkolepý ohňostroj.

Marek Ztracený
Narodil se v roce 1985 v Železné Rudě a v rodném listě má uvedeno jméno Miroslav Slodičák. Od dětství hrál na piáno, takže jeho životní cesta vedla celkem logicky na konzervatoř Jaroslava Ježka. Na jaře 2008 začala rádia hrát jeho písničku Ztrácíš, která okamžitě začala lámat rekordy. Opustil rodné jméno i město a stal se vycházející hvězdou šoubyznysu. Když se mu však v roce 2011 narodil syn, hodně mu to, jak sám přiznává, změnilo život. A to navzdory tomu, že si původně myslel, že zůstane i nadále svobodným klukem, který žije jen pro svou kariéru.

Petr Kolář
Petr Kolář patří již několik let mezi nejpopulárnější zpěváky u nás napříč generacemi i hudebními žánry a v době krize hudebního průmyslu sbírá, kromě ocenění v nejrůznějších anketách, také Zlaté desky za prodej svých alb. Narodil se v Českých Budějovicích a v roce 1993 se přestěhoval do Prahy, kde začal účinkovat v nejúspěšnějších českých i zahraničních muzikálech, ve kterých exceluje dodnes. Mimo to se zapojil do tamní rockové scény, prošel skupinami Precedens a Arakain, absolvoval Vltava Tour s Danielem Landou a závěrem roku 2003 nazpíval píseň Karla Svobody „Ještě, že tě lásko mám“, z které se stal megahit, a dalo by se říct, že odstartovala jeho úspěšnou sólovou dráhu.


ABBA Stars
Plzeňská kapela Abba Stars loni oslavila již deset let existence, během kterých objela takřka celou Evropu, kde si vybudovala velkou fanouškovskou základnu a vysloužila označení nejlepšího revivalu legendární švédské skupiny Abba. Velké popularitě se těší samozřejmě i na tuzemské hudební scéně, kde za prodej více než 30.000 kusů alba s názvem „Golden Songs“ skupina obdržela platinovou desku a v roce 2013 získala ocenění „Skokan roku“ v anketě Český slavík. Koncerty Abba Stars jsou pověstné dokonalým pódiovým ztvárněním, které podtrhuje pět sad přesných kopií dobových kostýmů Abby a precizní prezentací nesmrtelných hitů jako „Dancing Queen“, „S. O. S.“ nebo „Mamma Mia“.

Program:

14. 11. 14:00   17. narozeniny Nákupního centra

            14:05   Módní show

            14:20   Soutěž

            14:23   The Robots – electric boogie

            14:40   Petr Kolář – pop-rock

            15:20   Soutěž

            15:23   Módní show

            15:40   ABBA Stars – revival band

            16:42   Módní show

            16:55   Slavnostní nakrojení dortu

            17:05   Marek Ztracený – pop-rock

            18:05   Ohňostroj



Nákupní centrum Borská pole  bylo otevřeno v roce 1998 jako první svého druhu v Plzeňském kraji. Jeho celková plocha je více než 30 000 m2.



↑ zpět na začátek článku ↑

17. narozeniny

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů