19. narozeniny

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

V roce 1998 se na Borských polích otevřelo vůbec první moderní nákupní centrum v Plzni. Od té doby se oblíbená destinace návštěvníků rozrůstala, stále zlepšovala a v dnešní době patří k nejlepším a nejvyhledávanějším nákupním centrům u nás. Od zahájení provozu uběhlo už 19 let a své další narozeniny NC Borská pole opět oslaví ve velkém stylu, a to 11. listopadu 2017 od 15 do 18 hodin. Těšit se můžeme na koncerty, speciální hosty, soutěže, módní přehlídky, a hlavně na spoustu zábavy. Na pódiu se vystřídají Adam Mišík, Roman Vojtek a Celeste Buckingham, takže diváci si vychutnají pořádnou porci skvělých pěveckých výkonů a nádherných písní.

Parádní oslava s bohatým programem
Důvodů, proč přijít v sobotu 11. listopadu od 15 do 18 hodin slavit do NC Borská pole je opravdu hodně. O zábavu se na pódiu postará populární moderátor Jirka Pelnář, kterého možná znáte díky jeho ranní show na Hitrádiu FM Plus nebo z celé řady kulturních akcí, které už dlouhá léta moderuje. Zapomenout nesmíme na moderování domácích zápasů FC Viktorie Plzeň a také české fotbalové reprezentace.

„Na narozeninovou oslavu NC Borská pole dorazí Adam Mišík, Roman Vojtek a Celeste Buckingham.“

V programu dále nebudou chybět módní přehlídky butiků z Nákupního centra Borská pole, takže budete přesně vědět, co bude letos na podzim a v zimě v módě. Žádná narozeninová oslava se neobejde bez narozeninového dortu a ani tato party nebude výjimkou. Těšit se můžete také na soutěže, další doprovodný program a celé odpoledne završí nádherný ohňostroj před nákupním centrem. „Věděli jsme, že po loňských osmnáctých narozeninách bude těžké návštěvníkům nabídnout něco opravdu velkého, ale věřím, že se nám to povedlo. Oba zpěváci, a hlavně zpěvačka Celeste Buckingham aktuálně patří k nejpopulárnějším nejen v České republice a na Slovensku a určitě předvedou parádní výkony, na které budeme dlouho vzpomínat. Hlavní pro nás je, aby se všichni lidé, kteří přijdou, dobře bavili. Chceme všem návštěvníkům touto oslavou poděkovat za to, že k nám stále rádi chodí,“ říká manažer NC Borská pole Jan Lisý.

Roman Vojtek
Pětačtyřicetiletého Romana Vojtka si určitě pamatujete ze soutěže StarDance, kterou v roce 2006 vyhrál. Oblíbený herec a zpěvák pravidelně vystupuje v Hudebním divadle Karlín a v Divadle Hybernia, nesmazatelně se zapsal do dějin soutěže Tvoje tvář má známý hlas. Vydal také dvě alba, a právě písně z obou svých CD a také ze známé televizní soutěže fanouškům v NC Borská pole rád zazpívá.

Adam Mišík
Syn hudebníka Vladimíra Mišíka se stal v roce 2013 objevem roku v anketě Český slavík Mattoni. Vydal několik povedených alb, hraje ve filmech a seriálech. Nejvíc na sebe v poslední době upozornil účinkováním v show Tvoje tvář má známý hlas, kde například naprosto bravurně napodobil zpěvačku Miley Cyrus s písní Wrecking ball. Dočkáme se této písně i 11. listopadu v Plzni?

Celeste Buckingham
V roce 2010 se coby patnáctiletá slečna probojovala až do finále soutěže Česko Slovenská Superstar a tím odstartovala svoji neuvěřitelnou kariéru. Její píseň Run Run Run se hrála doslova po celém světě a píseň Crushin´ My Fairytale se dokonce umístila v nejprestižnější americké hitparádě Billboard. V nákupním centru Borská pole tato světová star nebude chybět a přidá se k hlavním gratulantům na narozeninové oslavě.

NC Borská pole slaví své 19. narozeniny. Přijďte si užít krásné odpoledne a popřejte NCBP vše nejlepší. Vstup na akci je samozřejmě zdarma!

Program 19. narozenin Nákupního centra Borská pole
15:00 Zahájení hlavního programu
15:05 Módní přehlídka
15:15 Koncert Adam Mišík
16:00 Taneční vystoupení
16:05 Módní přehlídka
16:15 Koncert Roman Vojtek
17:00 Soutěž
17:05 Koncert Celeste Buckingham
17:25 Módní přehlídka
17:35 Krájení dortu
17:40 Koncert Celeste Buckingham
18:00 Ohňostroj
18:15 Ukončení akce

↑ zpět na začátek článku ↑

19. narozeniny

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů