A nebuďte smutnej, Vaňku! aneb 85 setkání s Václavem Havlem

Moving Station Most Ivana Magora Jirouse 1, Plzeň
e-mail: info@johancentrum.cz telefon: +420 775 025 801
web: http://www.johancentrum.cz/

Dne 18. prosince uplyne deset let od úmrtí prvního prezidenta České republiky, disidenta, spisovatele Václava Havla. V letošním roce by Václav Havel oslavil 85. narozeniny.

V Moving Station si tradičně připomínají osobnosti, které svým životem potvrzovaly základní hodnoty otevřené společnosti, svobody a demokracie, a proto ve spolupráci s Městem Plzeň připravili živou vzpomínku na odkaz prezidenta Václava Havla.

V sobotu 18. prosince se uskuteční setkání nad jeho prezidentskými projevy. Mezi 16. a 21. hodinou zazní v hale Moving Station v podání 85 dobrovolných čtenářů klíčové myšlenky osobnosti, kterou vřele přijal celý svět. Každý účastník se bude spolupodílet ve dvou až tříminutovém vstupu četbou námi předem vybraného úryvku textu jednoho z dodnes inspirujících prezidentských proslovů Václava Havla.

V předvánočním čase to bude možnost setkání, společného uctění památky, ztišení a zamyšlení. Nebude chybět ani svařené víno a polévka uvařená podle receptu z kuchařky Václava Havla. Chcete-li se do četby zapojit, přihlaste se prostřednictvím formuláře na www.johancentrum.cz.

A nebuďte smutnej, Vaňku! aneb 85 setkání s Václavem Havlem

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů