Advent dětem

Parkhotel U Borského parku 31, Plzeň
e-mail: hotel@parkhotel-czech.eu telefon: +420 608 111 702
web: http://www.parkhotel-czech.eu/

Mikulášská nadílka aneb Ukradené Vánoce – tak zní podtitul pátého ročníku benefiční adventní zábavy pro děti, který se již tradičně uskuteční v plzeňském Parkhotelu. Pobaví se návštěvníci všech generací a výtěžek ze vstupného pomůže dobré věci. Tentokrát bude věnovám Hospicu sv. Lazara v Plzni.

„Zábava, která pomáhá už popáté.“

Devadesátiminutový program přinese vtipný příběh ztřeštěného čertíka Bertíka, který se k pobavení všech přítomných dětí bude snažit ukrást Vánoce. Mnoho dalších postaviček se mu bude snažit vysvětlit, že ukrást Vánoce se prostě nedá. Nakonec samozřejmě vše dobře dopadne a k čertíkovi přibydou i Mikuláš s Andělem. Děti čeká i mikulášská nadílka, takže každé dítko si ze zábavného představení odnese malý dárek. Nebudou chybět soutěže, rozbalování dárků, výlov kaprů, pletení vánočky a mnoho další zábavy.
Advent dětem pořádá Felicitas, z. s., ve spolupráci s Plzeňským krajem. Vstupné na akci je 50 Kč, vstupenky zakoupíte na recepci v Parkhotelu, v Informačním centru města Plzně, nebo v síťi Ticket Art.


Advent dětem

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů