Akce v Prazdroji - květen 2017

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

V květnu bude nejen lásky čas, ale i nabito v Prazdroji. Vyrazte sem za kulturou na výstavu s názvem Plzeňské hospody, za muzikou na tradiční studentskou Kapeláž, na zahájení Komedy Festu, nebo přijďte na něco dobrého na zub. Na výběr bude pro každého.

04/05
Nádvoří pivovaru
Kapeláž
Přehlídka studentských kapel Západočeské univerzity v Plzni tentokrát na nádvoří pivovaru.

12/05  /  17:00
Nádvoří pivovaru
Zahájení výstavy Plzeňské hospody 
Zahájení unikátní výstavy, která mapuje historii i současnost známých plzeňských hospod. Těšit se můžete na koncert Ivana Hlase, stany vybraných plzeňských hospod nebo slavnostní naražení soudku Pilsner. Výstavu můžete zhlédnout na nádvoří pivovaru, v Pivovarském muzeu v Plzni a také ve vybraných plzeňských hospodách.

14/05
Nádvoří pivovaru
Festival polévky 
Festival polévky tentokrát zamíří do Prazdroje. 14. května se můžete těšit na nepřeberný výběr polévek v podání restaurací, bister, ale třeba i neziskovek.

20/05
Pivovarské muzeum
Plzeňské dvorky 
V rámci akce budete mít možnost navštívit dvorky, které nejsou veřejnosti běžně přístupné, a objevovat tak skryté části města Plzně. Pivovarské muzeum v Plzni zpřístupní dvorek na hradbách a také středověkou rejnku, uličku, která je součástí právovárečného domu, ve kterém muzeum sídlí.

26/05  /  18:00–22:00
Pivovarské muzeum a Plzeňské historické podzemí
Plzeňská muzejní noc 
Speciální večerní prohlídky Pivovarského muzea v Plzni a podzemí za snížené vstupné 40 Kč se konají v rámci projektu MUZEJNÍ NOC 2017.

27/05
Nádvoří pivovaru
Farmářské trhy v Prazdroji
Farmářské trhy se budou také letos několikrát konat v Prazdroji. 27. května si na nádvoří pivovaru můžete nakoupit spoustu dobrot a vychutnat plzeňské pivo přímo od zdroje.

27/05
Konferenční centrum Secese, Plzeňský Prazdroj
Evropský den sousedů v SECESI
Plzeňský Prazdroj je hrdým sousedem všech Plzeňáků. 27. května zve od 12, 13 a 14 hodin na školu čepování, pivo přímo od zdroje a venkovní posezení u Konferenčního centra SECESE nad nádvořím pivovaru.

28/05
Nádvoří pivovaru
Zahájení KOMEDY FESTU
Plzeňský Komedy Fest bude letos zahájen na nádvoří Prazdroje! Těšit se můžete na vystoupení známých osobností české divadelní scény, dobrou hudbu a dobré pivo.

Podrobné informace k akcím najdete na www.prazdrojvisit.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Akce v Prazdroji - květen 2017

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů