AKCE V PRAZDROJI

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/
Podzim je tu a s ním i tradiční výročí vzniku piva Pilsner Urquell. Přijďte slavit do pivovaru! A to nejen během Pilsner Festu, ale dorazte třeba i na školu čepování piva, objednejte pro skupinu přátel šalandu nebo se vydejte na prohlídkové trasy… Zážitků nabízí pivovar skutečně nespočetně!

od 01/10
Prohlídky pivovaru Gambrinus
Navštivte každý říjnový pátek, sobotu a neděli pivovar Gambrinus a vydejte se s místními sládky na prohlídku, při níž navštívíte varnu i pivovarské sklepy. Během prohlídky se dozvíte zajímavosti z historie pivovaru, zjistíte více o surovinách, které se pro pivo Gambrinus používají, a také o jeho varním procesu. Uvidíte unikátní prostor historické otevřené spilky a i cylindrokonické tanky, ve kterých pivo zraje teď. Na závěr vám zkušený výčepní představí zásady správné péče o pivo, a prohlídku zakončíte školou čepování a vydatnou degustací piv Gambrinus. Délka prohlídky je 120 minut a vstupné je 180 Kč. A pokud byste si chtěli užít pivovar Gambrinus opravdu naplno, využijte nabídky uspořádat v jeho srdci jedinečnou party. Postarají se o vás sládci, kteří o pivu vědí opravdu vše a užijete si školu čepování a posezení v historické Varně 1869 s občerstvením. Vstupné pro osobu je 490 Kč a délka programu je 3 hodiny.

05/10
Pilsner Fest
Oslavte 177. výročí uvaření první várky ležáku, který dal vzniknout pivu plzeňského typu, neboli Pils, podle kterého se vaří 70 % světových piv. Na co se můžete letos těšit? Především na skvělé pivo, které zná celý svět. Čepovat vám ho mimo jiné budou ti nejpovolanější, Master Bartendři. Dále se těšte na bohatý doprovodný program plný výborného jídla. Těšit se můžete na hvězdy, jako jsou Iné Kafe, Michal Hrůza a kapela Hrůzy, Lake Malawi a další. A jak to všechno začalo? To se dozvíte na speciální prohlídce v pivovaru Plzeňský Prazdroj! Více informací na www.pilsnerfest.cz.

05/10
Speciální prohlídky Pilsner Fest
Vydejte se po stopách Spalkova projektu. Nahlédnete do vodárenské věže, která patří k ikonám jak Plzeňského Prazdroje, tak i města Plzně. Zde si také budete mít možnost prohlédnout výstavu, která dokumentuje historii vodárenské věže v pivovaru a její role. Další zastávka bude u elektrocentrály a bednárny, kde se setkáte s pivovarskými bednáři. Na vlastní oči se podíváte, jak se staví tzv. kukna a seznámíte se s tímto netradičním řemeslem. Na závěr prohlídky ochutnáte nefiltrované a nepasterizované pivo načepované přímo z dubového ležáckého sudu v historických sklepích.
Speciální prohlídky se budou konat každých 15 minut od 10:00 do 20:00 hodin. Vstupenky můžete zakoupit předem online na webu www.prazdrojvisit.cz. Cena vstupného činí 150 Kč / osoba.

28/10
Oslavy vzniku republiky
I letos jsou prohlídky součástí programu Plzeňských oslav vzniku republiky! Zavítat můžete do Pivovarského muzea v Plzni, Plzeňského historického podzemí a do pivovaru Gambrinus za symbolickou cenu 28 Kč.
V Pivovarském muzeu uvidíte nejmenší džbánek na světě, pivovarskou laboratoř nebo gotickou sladovnu, v Plzeňském historickém podzemí se vám odkryje labyrint chodeb, studní a sklepů a dokonce uvidíte i repliku vodního kola. Na prohlídkové trase pivovaru Gambrinus zjistíte, jak se pivo vaří a jak chutná ještě zrající pivo. Dozvíte se vše o výrobním procesu a hlavně si vyzkoušíte školu čepování piva! Kupte si vstupenky online už teď na www.prazdrojvisit.cz.
 
PROGRAM:
 
Akce v Prazdroji 2019
Nádvoří Plzeňského Prazdroje, U Prazdroje 7, Plzeň, www.prazdrojvisit.cz
do 31. 12.      Pivovarské muzeum již 60 let! – výstava (Pivovarské muzeum)
5. 10.   10:00 Speciální prohlídky Pilsner Fest
             11:00 Pilsner Fest 2019
25. 10. 17:00 Škola čepování piva Pilsner Urquell
28. 10.            Oslavy vzniku republiky – prohlídky
1. 11.   17:00 Škola čepování piva Pilsner Urquell
 

↑ zpět na začátek článku ↑

AKCE V PRAZDROJI

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů