AKCE V PRAZDROJI 2017

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

V Prazdroji ovšem kulturou nežijí jen prostory Secese. Za zážitky sem můžete vyrazit i do Návštěvnického centra, na pivovarské nádvoří nebo do Pivovarského muzea v Plzni do původního právovárečného domu obklopeného někdejšími městskými hradbami.

10 a 17/03
Smetanovské dny v Návštěvnickém centru Plzeňského Prazdroje
V březnu se tu se dvěma koncerty zastaví festival Smetanovské dny. Uskuteční se desátého a sedmnáctého března v Návštěvnickém centru.

17 a 18/03
Blik Blik: festival světla
Týž víkend, tedy sedmnáctého a osmnáctého března, bude i pivovar dějištěm festivalu světla Blik Blik. K vidění tu bude jeden ze světelných exponátů, který bude vzdávat poctu pivovarským bednářům.

04/05–30/09
Výstava: Plzeňské hospody
Od začátku května do konce září bude nádvoří pivovaru, Pivovarské muzeum v Plzni a vybrané plzeňské hospody hostit unikátní výstavu mapující historii a současnost plzeňských hostinců. Výstavu najdete například také U Salzmannů, Na Parkánu nebo U Malické brány. Její součástí bude také brožura s informacemi, mapou a pivenkami, které bude možné ve vybraných hospodách uplatnit.

27/05, 30/09 a 14/10
Farmářské trhy v Prazdroji
Také v roce 2017 bude nádvoří pivovaru dějištěm oblíbených Farmářských trhů. Milovníci regionálních potravin sem za nákupy mohou vyrazit 27. května, 30. září a 14. října.

01/06–28/09
Léto v Prazdroji
Léto bude jako každoročně patřit muzice a filmům. Léto v Prazdroji se uskuteční letos už počtrnácté a odstartuje dříve – už 1. června a potrvá až do září. V červnu a září přinese nově čtvrteční letní kina, která budou promítat jak české, tak zahraniční filmy. Červenec a srpen bude patřit tradičním čtvrtečním koncertům.

10/06
Na grilu, food festival v Prazdroji
Desátého června nabídne Prazdroj food festival Na grilu.

16–25/06
Sochařské sympozium v Prazdroji
Od 16. do 25. června bude nádvoří patřit sochařům – absolventům a studentům SSUPŠ Zámeček. Ti zde budou vytvářet sochy, které budou návštěvníci moci hodnotit a hlasovat pro nejlepší sochu sympozia. V sobotu 24. června proběhne vyhlášení a závěrečný koncert.

16/08
Pilsner Urquell Master Bartender koncert
V půli srpna bude Pilsner Urquell opět hledat své mistry výčepní, kteří se budou moci honosit titulem Pilsner Urquell Master Bartender. Opět proběhne soutěž před odbornou porotou, kterou doprovodí koncert na nádvoří pivovaru.

07/10
Pilsner Fest
Na 7. října se chystá další ročník Pilsner Festu, jenž oslaví už 175. narozeniny piva Pilsner Urquell. Nabídne skvělou muziku, výbornou gastronomii, speciální prohlídky pivovaru a jak jinak – plzeňské pivo poteče proudem.

Více informací o akcích Plzeňského Prazdroje na www.prazdrojvisit.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

AKCE V PRAZDROJI 2017

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů