Akce v Prazdroji

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/
Radostný návrat nejen do školních lavic! Přijměte pozvání i do speciální pivovarské školy, a to Školy čepování piva Pilsner Urquell. Věříme, že učení správného čepování piva bude pro vás zážitek a zábava v jednom. A pokud přemýšlíte, kam se i s dětmi schovat před blížícím se podzimem, určitě sledujte akce v Pivovarském muzeu v Plzni. Již nyní se můžete těšit na Čtenářské dílny anebo Kreativní rukodělné dílničky. Také se nám blíží oblíbený pivní svátek – Pilsner Fest, na který se už hodně těšíme!
Hezké září a na zdraví!

13, 20 a 28/09
Škola čepování piva Pilsner Urquell
Jste milovníky piva Pilsner Urquell a chcete poznat jeho správné zásady čepování? Pokud vás není více než 15 osob, abyste si mohli zarezervovat soukromou školu čepování, pak jsou pro vás připravené tyto termíny, na které můžete přijít i sami či s pár přáteli. Zážitek trvá tři hodiny a obsahuje i prohlídku pivovaru, guláš a odborný výklad od mistra výčepního. Samozřejmě načepované kousky si budete moci dle libosti vychutnat. Cena programu je 590 Kč a probíhá v Konferenčním a společenském centru Secese přímo v pivovaru (pouze pro starší 18 let).

07 a 21/09  /  10:00–12:00
Příběhy z muzejní půdy
Zpříjemněte dětem začátek školního roku výletem do vzrušujícího světa fantazie a vydejte se na čtenářské dílny Příběhy z muzejní půdy do Pivovarského muzea v Plzni.  Mezi čtením, které bude probíhat v 15minutových blocích, děti postaví 3D dřevěný model města Plzeň nebo si vymalují obrázky s pivovarskou tématikou v kreslícím koutku. Pro rodiče navíc v té době budou probíhat komentované prohlídky od samotných autorek výstavy Pivovarské muzeum již 60 let!, během kterých se dozvíte mnohé o historii původního právovárečného domu. Termín 7. září zpestří navíc hrané scénky plzeňských příběhů a 21. září vystoupí známá výtvarnice a spisovatelka knížek pro děti Dana Raunerová.
Vstupné činí 50 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma.
 
27, 28 a 29/09
Architektonické prohlídky
Chcete vědět, kolik budov varen stojí v pivovaru, kde byla první brána, nebo třeba kde bydlel vrchní sládek a  v jaké budově právovárečníci vítali císaře Františka Josefa I.? To a ještě mnohem více se dozvíte na speciální prohlídce, při které objevíte, že pivovar je zvláštním „městem ve městě“, do kterého se vstupuje slavnou Jubilejní bránou. Na závěr nebude chybět ani ochutnávka piva ve  stylovém prostředí pivovaru.

Každý všední den 16:00–21:00
Pivo na Formance
Přijďte posedět pěkně po práci do pivovaru, na Formanku. Ta dříve sloužila jen jako zaměstnanecký pub, nyní je otevřena každý všední den od 16 do 21 hodin i pro širokou veřejnost. Formanka se nachází nad nádvořím pivovaru, v poklidném prostředí vedle Konferenčního centra SECESE. Nabízí stylové posezení s pivovarskou tematikou uvnitř, tak i příjemné venkovní sezení s nejčerstvějším pivem Pilsner Urquell. Navíc od poloviny října bude Formanka z důvodu rekonstrukce přibližně půl roku zavřená, proto neváhejte přijít nyní. A ještě tip na září: Plánujete soukromou oslavu nebo firemní akci? Rezervujte si Formanku jen pro vás! V případě zájmu nás kontaktujte na e-mail: reservations@asahibeer.cz
 
Sledujte instagram @pilsnerurquell.brewery, kde pro vás sdílí veškeré aktuální zážitky přímo z pivovaru.
 
 
PROGRAM: 
 
Akce v Prazdroji 2019
Nádvoří Plzeňského Prazdroje, U Prazdroje 7, Plzeň, www.prazdrojvisit.cz
do 30. 9. 150 let pivovaru Gambrinus v symbolech – výstava (Zahradní pavilon Formanka)
do 31. 12. Pivovarské muzeum již 60 let! – výstava (Pivovarské muzeum)
1. 9.    11:00 Festival polévky
7. 9.    10:00 Příběhy z muzejní půdy (Pivovarské muzeum)
13. 9. 17:00 Škola čepování piva Pilsner Urquell
20. 9. 18:30 Škola čepování piva Pilsner Urquell
21. 9. 10:00 Příběhy z muzejní půdy (Pivovarské muzeum)
28. 9. 18:00 Škola čepování piva Pilsner Urquell

↑ zpět na začátek článku ↑

Akce v Prazdroji

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů