AKCE V PRAZDROJI

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/
Léto pomalu končí, ale v Plzeňském Prazdroji pro vás stále chystají další oblíbené akce! Hned na začátku září se nádvoří promění v polévkový ráj a během Dnů českého piva se můžete těšit na zpestřené prohlídky pivovarů Plzeňský Prazdroj a Gambrinus. Pivovar také zve na největší oslavu plzeňského piva – Pilsner Fest.
Více na www.prazdrojvisit.cz.
 
29–30/09
DNY ČESKÉHO PIVA
ZPESTŘENÉ PROHLÍDKY PIVOVARŮ.

Prohlídka pivovaru Plzeňský Prazdroj
časy prohlídek: 10:30, 12:45, 14:30, 16:15 hodin, vstupné 250 Kč
Během prohlídky navštívíte autentická místa, kde se zrodilo proslulé pivo Pilsner Urquell. Uvidíte stáčírnu, suroviny potřebné k výrobě piva a prohlédnete si i srdce pivovaru - varnu. Pouze v rámci Dnů českého piva budete moci nahlédnout i do „podsvětí varny“ – technického zázemí staré varny. Na závěr prohlídky si vychutnáte nefiltrované nepasterizované pivo Pilsner Urquell načepované přímo z ležáckého dubového sudu v historických sklepech (pouze starší 18 let).

Prohlídka pivovaru Gambrinus
časy prohlídek: 10:00, 12:30, 15:00, 17:30 hodin, vstupné 180 Kč
Na prohlídce se dozvíte zajímavosti z pohnuté historie pivovaru Gambrinus a zjistíte, z jakých surovin se pivo vyrábí. Poznáte varní proces a navštívíte i historické výrobní prostory pivovaru. Závěrem prohlídky vám náš zkušený výčepní představí zásady správné péče o pivo a prohlídku zakončíte školou čepování a vydatnou degustací piv Gambrinus (pouze starší 18 let).
 
14.–21. 9.
Sympozium malířů v pivovaru
Během týdenního malířského sympozia vznikne na nádvoří pivovaru Plzeňský Prazdroj před zraky návštěvníků několik velkoformátových obrazů 180 x 240 cm, jejichž společným námětem je inspirace obrazy starých mistrů.

do 31/10
VÝSTAVA
PRAZDROJ PŘED 100 LETY A DNES
Výstava přibližující dění v období první republiky na nádvoří pivovaru a v Pivovarském muzeu v Plzni je k vidění až do konce října. Zavzpomínejte na časy první republiky, zaposlouchejte se do autentických rozhlasových nahrávek, prohlédněte si vzácné pivovarské exponáty a díky panelové výstavě poznejte stavby a osobnosti z doby první republiky.

06/10
PILSNER FEST
176. výročí piva Pilsner Urquell
Letos společně opět v říjnu oslavíme v pivovaru a na náměstí Republiky výročí plzeňského piva, které v roce 1842 změnilo zavedené pořádky a podle kterého dodnes vaří většina pivovarů na světě. Zarezervujte si proto toto datum a přijeďte si společně připít na zdraví Pilsner Urquell. Těšit se můžete na speciální prohlídky pivovaru, dobrou hudbu, bohatý doprovodný program, skvělé jídlo a hlavně na pivo!

↑ zpět na začátek článku ↑

AKCE V PRAZDROJI

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů