ARTAPEL 2021

Galerie Moving Station Koperníkova 574/56 (Most Ivana Magora Jirouse), Plzeň
e-mail: telefon:
web: http://www.johancentrum.cz

Galerie Moving Station, umělecká platforma kulturního centra Moving Station v Plzni, vyhlašuje otevřenou uměleckou výzvu pro rok 2021, která je zaměřená na všechny nezávislé tvůrce.

Možnostem se meze nekladou, ať už se jedná o malbu, fotografii, grafiku, ilustraci či prostorovou tvorbu a sochu, přihlaste svůj umělecký projekt a staňte se součástí „hemžící se stanice“ v Plzni, poznejte město kultury 2015.
Původně odjezdová budova železniční stanice z počátku 20. století, v roce 2015 plně zrekonstruovaná jako centrum umění, divadelní prostor a otevřený kulturní prostor nabízí rozmanité plochy k uspořádání výstavy.

JAK SE PŘIHLÁSIT: pošlete krátký popis Vaší tvorby, případně Vás samých, a portfolio Vaší tvorby na jana.movingstation@gmail.com, do předmětu uveďte 'ARTAPEL'. Uzávěrka: 28. 2. 2021.
DEADLINE: 28.2.2021

VÝSTAVNÍ PROSTORY:
Vstupní hala: určena pro prostorové i závěsné instalace či performance.
Kavárna: galerie je součástí kavárny a obohacuje tak prostor určený k setkávání. Místo propojuje umění s každodenním životem a dostává jej tak na oči návštěvníkům a kavárenským povalečům.
Malý sál: prostor, který je primárně určen k pronájmu veřejnosti a pořádání seminářů, čtení, přednášek a podobných událostí. Společně s kavárnou se pod vlivem vystavovaného umění stává nevšední živou galerií.
Prostor před budovou: místo situované na mostě Ivana Magora Jirouse naproti odbavovací hale vlakové stanice Plzeň - Jižní Předměstí je určeno pro venkovní instalace větších rozměrů. Venkovní prostor vybízí k vystavování a zároveň k propagaci Moving Station jako umělecké platformy současného umění.
Okna Moving Station: možnost umístit své dílo do oken, která jsou přistupná 24 hodin denně na peronu.

http://www.johancentrum.cz/aktuality-ag1/artapel-2021-a2577

↑ zpět na začátek článku ↑

ARTAPEL 2021

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů