Bageterie Boulevard: Chef menu Balkán

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Podzimní novinka Begeterie Boulevard voní létem a oživí vaše vzpomínky na dovolenou u moře. Balkánské menu připravil šéfkuchař Stefan Stefanov, který pochází ze Sofie a vyznačuje se vášní pro jídlo a vaření. Za svůj kuchařský život sbíral zkušenosti v prestižních restauracích a hotelech v Bulharsku a Anglii, a nakonec se usadil v Čechách, kde působí už 14 let jako konzultující kuchař pro velké cateringové společnosti. V kuchyni Perfect Canteen ho můžete zahlédnout po boku známé dvojice českých šéfkuchařů Filipa Sajlera a Martina Staňka.
V Bageterii Boulevard v Obchodním centru Olympia Plzeň ochutnáte Kjufte s ajvarem, což jsou tradiční bulharské masové placičky s ajvarem z lilku a pečených paprik, sýr kaškaval, dresink a salát. Nebo si můžete dát kuřecí souvlaki s tzatziki – tedy pečené kousky kuřecího masa v bylinkovo-jogurtové marinádě s čerstvým balkánským sýrem, tzatziki, okurkou a rukolou. A máte-li chuť na polévku, je tu tradiční studená polévka z bílého jogurtu, salátových okurek, čerstvého kopru a olivového oleje, která se podává s vlašskými ořechy. Jmenuje se tarator a je prostě báječná.
Kromě Balkánského menu Bageterie Boulevard nabízí čerstvé nebo zapečené bagety hned v několika variantách, polévky, snídaně, saláty a samozřejmě i dezerty. Kromě muffinů si zde pochutnáte na palačinkách, zkuste třeba klasiku banán s nutelou anebo netradiční datlovou se skořicovými jablíčky.

Bageterie Boulevard: Chef menu Balkán

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů