Bageterie Boulevard: Izraelské Chef menu

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Kultura, přírodní krásy a vášeň pro skvělé jídlo. To vše symbolizuje Izrael, odkud pochází Charlie Fadida, oceňovaný šéfkuchař, majitel společnosti Charlie Art Catering, který vařil třeba pro Billa Clintona a byl dvakrát kapitánem izraelského olympijského týmu kuchařů.
První bagetou z Izraelského menu jsou kuřecí stripsy a harissa. Obsahuje pečené kuřecí kousky obalené v bylinkovém kuskusu. Ochutnáte také citrusové chutney, baby špenát, jogurt s mátou a harissa dresink. Ve druhé bagetě jsou plátky telecí pečeně proložené grilovaným sýrem halloumi, zeleninovým chutney a jemným chilli dresinkem.

„Izraelské Chef menu můžete ochutnat třeba v Obchodním centru Olympi Plzeň.“

Izrael je jedním z předních dodavatelů sladkých batátů do celého světa. Proto v Chef Menu nemůže chybět batátová polévka s červenou čočkou. Zdobená sezamem a datlovým sirupem chutná báječně.
Že se dá jíst dobře a zdravě, dokazuje menu Balanced Calories, které nabízí Soja&tofu burger. Ten je připravený v anglickém muffinu a s každým soustem si pochutnáte také na mátovém dresinku, rajčatech a polníčku.
Veganský cizrnový Sabich wrap uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Cizrnu, pečený lilek a papriky doplňuje v chlebu lavaš také petrželová tahini pasta, mango chutney a little gem salátek.

Bageterie Boulevard: Izraelské Chef menu

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů