Bageterie Boulevard: Retro menu

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Bageterie Boulevard v Obchodním centru Olympia Plzeň nabízí v únoru další ze svých speciálních menu. Vydejte se nad plným talířem zpátky do minulosti a ochutnejte zapomenuté recepty 60. let. A nebojte – žádná UHO vás tentokrát nečeká!
Retro Menu z 60. let v Bageterii Boulevard připravil nositel čestného uznání Nadace Charty 77, řádu svatého Vavřince a spousty medailí Jiří Eichner. Mistr svého řemesla se vyučil kuchařem ve Slovanském domě a u řemesla zůstal už napořád. Šedesát let vařil v Praze, Beskydech i na Slovensku, hotelech, restauracích i pivovaru. Když odešel do důchodu, odpočívat dlouho nevydržel. Založil Asociaci kuchařů a cukrářů ČR – Starou gardu, jejímž je ve svých osmdesáti letech stále předsedou.
A z čeho tedy sestavil Retro menu? Kdo dává přednost vepřovému masu, ten si jistě pochutná na bagetě plněné trhaným pečeným kolínkem s uzeným oštiepkem, hráškovým dresinkem, marinovanou ředkvičkou, rukolou a škvarkovým crumblem. Kdo má chuť spíše na kuře, pro toho jsou v nabídce pošírovaná kuřecí prsa, nakládané zeleninové julienne, omáčka mousseline, baby špenát a dresink. To celé se pak jmenuje kuře mousseline a je samozřejmě podávané v bagetě.
Kromě tohoto speciálního menu vás i nadále v Bageterii Boulevard čeká stálá nabídka čerstvých nebo zapečených baget, polévek, snídaní, salátů i dezertů.
Více informací naleznete na www.bb.cz.

Bageterie Boulevard: Retro menu

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů