Bageterie Boulevard: Švýcarské chef menu

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Pro všechny milovníky vyhlášené a kvalitní kuchyně máme skvělou zprávu! V Bageterii Boulevard v Obchodním centru Olympia Plzeň si nově pochutnáte na skvělém švýcarském menu od michelinského šéfkuchaře. Jeho autorem je známý šéfkuchař Hans Mandl, který je zakladatelem restaurace Chesery a je držitelem Michelinského ocenění v letech 1991–1993.
Pochutnat si tak můžete na kombinaci vepřové panenky s horským pepřem, na trhaném hovězí trüffel a na čočkové nebo cibulové polévce.

Marinovaná panenka se podává ve křupavé bagetě se sýrem Gruyére, dresinkem s fermentovaným horským pepřem, plátky pečené dýně, dipem z pečených paprik, slaninou a rukolou. Pečené trhané hovězí se v bagetě snoubí se sýrem Vacherin – Mont d´Or, pastou z bílých fazolí s lanýžovým olejem, plátky pečeného celeru a polníčkem. Krémová polévka z červené čočky se podává s pečenou slaninou a ozdobená čočkou Beluga, a krémová cibulačka s čerstvým tymiánem se pak servíruje s kostičkami restované šunky, čočkou Beluga a krutóny z tmavého pečiva.

Kromě švýcarského menu na vás čeká i stálá nabídka čerstvých nebo zapečených baget, polévek, snídaní, salátů i dezertů.

Více informací naleznete na www.bb.cz.

Bageterie Boulevard: Švýcarské chef menu

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů