Beko Fresh festival

Park za OC Plzeň Plaza Radčická 2, Plzeň
e-mail: telefon:
web: vstupenky: Koupit vstupenku

Největší český gurmánský festival dobrého jídla a pití opět představí to nejlepší ze současné gastronomie. Na dvou scénách se při svých cooking show vystřídají Zdeněk Pohlreich (tentokrát v neděli), Marcel Ihnačák, Petr Stupka nebo Roman Vaněk. Na Bencini Caffé Coffee Stage vystoupí Roberto Trevisan a mnoho dalších odborníků na kávu. 100 let vzniku Československa přiblíží např. kuchařská show šéfkuchaře Radka Davida. Návštěvníci opět budou moci degustovat menu vybraných top restaurací a vybrat nejlepší z nich. O vítězi pak rozhodnou jak hlasy veřejnosti, tak odborné poroty.

MOLEKULÁRNÍ MIXOLOGIE A JEJÍ BAREVNÉ KOMBINACE 

Na letošním ročníku Beko Fresh festivalu, v rámci nabídky takzvané zážitkové gastronomie, budete moci ochutnat jídla, která nejsou vůbec běžná a hned tak se k nim v restauracích nedostanete. Gastronomický směr, který se všem objevovatelům nevšedních chutí přiblíží, je takzvaná MOLEKULÁRNÍ MIXOLOGIE nebo také GASTRONOMIE TŘETÍHO TISÍCILETÍ. Pokud jste se s podobným výrazem ještě nesetkali, vězte, že se pod tímto názvem skrývá opravdu nevšední zážitek pro vaše chuťové pohárky i smysly. 

EXTRÉMNÍ CATERING

Tento styl zážitkové gastronomie pracuje s exotickými, ne příliš dostupnými typy mas a ingrediencemi, které si v klasické restauraci běžně neobjednáte. V minulých letech se návštěvníci Fresh festivalu mohli setkat s úpravou žáby, barakudy nebo velblouda, a i letos se mohou těšit na podobně rozmanité menu. 

Světem extrémního cateringu provede všechny nadšené experimentátory majitel firmy Husí játra Filip Töpfer. Filip je úspěšný podnikatel a přední odborník v oblasti obchodu s prémiovým masem a luxusními potravinami. Ve stánku Extrémní catering se společně s celou řadou mladých ambiciózních kuchařů, včetně šéfkuchaře Tomáše Drastíka, nebojí používat jak moderní metody, tak extrémní suroviny. Ve své práci kombinuje exotická masa, ale i byliny a koření, které jsou pro dané recepty typické.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v síti TicketPortal nebo na www.freshfestival.cz/vstupenky.

↑ zpět na začátek článku ↑

Beko Fresh festival

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů