Bílý akát pro Ukrajinu

Velké divadlo DJKT Smetanovy sady 16, Plzeň
e-mail: telefon: +420 378 038 190
web: http://www.djkt.eu vstupenky: Koupit vstupenku

Divadlo Josefa Kajetána Tyla připravilo na pondělí 28. března od 19 hodin ve Velkém divadle komponovaný večer Bílý akát pro Ukrajinu, jehož výtěžek bude věnován na podporu zaměstnanců divadla v Oděse, především těch, jejichž rodiny jsou následkem války rozděleny. Plzeňské divadlo totiž právě s oděským divadlem zorganizovalo v roce 2019 společný mezinárodní koncert nazvaný podle slavné ukrajinské operety Bílý akát, který se tehdy s velkým úspěchem odehrál jak v Oděse, tak ve Velkém divadle v Plzni. S divadlem udržujeme dlouhodobě přátelské vztahy, a proto jsme se rozhodli právě pro podporu touto formou.
 
Program charitativního večera společně připravují všechny čtyři soubory DJKT. Diváci se mohou těšit například na dva ze Slovanských tanců A. Dvořáka, árie z oper Rigoletto, Prodaná nevěsta, Rusalka a Taras Bulba. Zazní melodie ze slavných českých i zahraničních muzikálů jako Starci na chmelu, Noc na Karl¬štejně, Zvonokosy, My Fair Lady či Billy Elliot. Program svým uměním podpoří členové baletu i činohry a svojí účastí při¬spěje také ukrajinsko–česká funková kapela Strohoskop.
 
Večerem diváky provede ředitel DJKT Martin Otava a Písní o Oděse jej zakončí sólistka opery Ivana Veberová.
 
Vstupenky v hodnotě od 240 do 350 korun zakoupíte buď v pokladně předprodeje, kde si můžete zvolit i libovolnou maximální výši ceny vstupenky, při on-line prodeji můžete využít kategorii „Přispěji víc“ a zakoupit vstupenku v hodnotě 500 korun.

Bílý akát pro Ukrajinu

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů