Bombay Express

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Možná jste během měsíce ledna zaznamenali na sociálních sítích pojem Veganuary. Tato celosvětová výzva, která vznikla před několika lety v Anglii, má za cíl podpořit lidi ve vyzkoušení veganského stravování během měsíce ledna. Ne všichni si však troufají na to vyloučit z jídelníčků všechny živočišné produkty najednou. V posledních letech je ovšem častou praxí, že si lidé rádi dají občas od masa pauzu a zařadí do svého stravování více rostlinné stravy.
Indická kuchyně a vegetariánství jsou v Indii již po staletí nerozlučně spjaty. Moderní indický fast food Bombay Express nabízí širokou nabídku skvělých vegetariánských pokrmů. Doporučujeme třeba pokrm Dal Makhani neboli čočku a fazole v pikantní krémové omáčce. Oblíbené je rovněž kořeněné cizrnové curry Chana Masala. V nabídce najdete také indický sýr paneer vyrobený z kravského mléka. Tento sýr je plnohodnotnou náhradou za maso. V Bombay Express si jej můžete dopřát například v rámci pikantnějšího jídla Paneer Tikka Masala, nebo jemnějšího pokrmu s rajčatovým základem Shahi paneer.
Indická vegetariánská jídla si můžete uvařit i v domácích podmínkách. Pokud se však s indickou kuchyní teprve seznamujete, není nic jednoduššího než se nejdříve inspirovat u profíků. Bombay Express najdete v 1. poschodí OC Olympia Plzeň. Jídlo si můžete objednat prostřednictvím klasických rozvozových partnerů a přes aplikaci Bombay Express App. Určitě si pochutnáte!

Bombay Express

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů