Bombay Express

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

První pobočka sítě indického fastoodu Bombay Express byla otevřena v roce 2013 v Praze. Dnes si můžete typická indická jídla z její nabídky vychutnat i v Obchodním centru Olympia Plzeň.

V menu naleznete jídla především ze severní části Indie. Nechybí klasiky typu Chicken Tikka Masala, Butter Chicken nebo vegetariánské pokrmy Chana Masala, Palak Paneer a další. Kuchaři Bombay Express pocházejí z Indie, odkud se také dováží řada ingrediencí a při přípravě jídel se používají tradiční recepty a postupy. A tak si tu můžete objednat třeba i typické indické placky připravované vždy čerstvé v tradiční peci tandoor.
Že nemáte čas si do Olympie na jídlo zajít? Nebo by se vám hodila indická kuchyně třeba na domácí oslavě? Žádný problém! Bombay Express nabízí rozvoz prostřednictvím Bombay Express App. A vybírat můžete z vegetariánských a masových variant jídel.

Objednat si tedy můžete například Bombay Express menu, ve kterém najdete Chicken Tikka Masala nebo Paneer Tikka Masala s rýží nebo plackou, salát a nápoj. A jestli je pro vás indická kuchyně synonymem pálivých jídel, určitě ochutnejte Chicken Vindaloo nebo Lamb Vindaloo.

Pokud byste si raději dali něco jen tak do ruky, pak je tu ještě Paneer Masala wrap, tedy placka naan plněná sýrem paneer, pečenou paprikou, cibulí a rajčaty. Nebo Chicken Tikka Wrap, což je placka naan s grilovanými kousky marinovaného kuřete s paprikou, cibulí a rajčaty.

Více na www.bombayexpress.cz.

Bombay Express

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů