Bombay Express

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Už i do Plzně dojel Bombay Express! Jde o skutečně autentickou indickou kuchyni; v nabídce tohoto fastfoodu najdete klasiky, jako je Chicken Tikka Masala, Butter Chicken nebo vegetariánské pokrmy jako Chana Masala či Palak Paneer.
Kuchaři Bombay Express pocházejí z Indie, odkud se také dováží řada ingrediencí. Při přípravě jídel jsou používány tradiční recepty a postupy. Specialitou v Bombay Express jsou nepochybně i typické indické placky různého typu, připravované vždy čerstvé v tradiční peci tandoor.
V restauraci, kterou najdete v nákupním centru Olympia Plzeň, můžete tedy ochutnat třeba Chicken Tikka salát (pikantní salát z čerstvé zeleniny s avokádem a marinovaným grilovaným kuřecím masem), Prawn Biryani (kořeněnou rýži s krevetami), Dal Makhani (čočku a fazole v tradiční pikantní krémové omáčce), nebo rychlý Chicken Tikka Wrap (placku naan s grilovanými kousky marinovaného kuřete s paprikou, cibulí a rajčaty) či jahodové lassi. To je populární jogurtový nápoj, který pochází z oblasti Paňdžábu. Jeho základními ingrediencemi jsou jogurt a voda. Kromě osvěžující chuti dokáže v horkém počasí ochladit organismus.
Více informací naleznete na www.bombayexpress.cz a na www.olympiaplzen.cz.  

Bombay Express

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů