Bonnie & Clyde poprvé v ČR!

Nová scéna DJKT Palackého náměstí 30, Plzeň
e-mail: telefon: +420 378 038 049
web: https://www.djkt.eu/nova-scena

Hvězdy plzeňského muzikálu Karolína Gudasová a Petra Vraspírová se představí v roli gangsterky Bonnie! Divadlo J. K. Tyla přináší českým divákům jako první tento muzikál inspirovaný skutečným příběhem nejpopulárnější dvojice amerických banditů, kteří přepadávali benzinové pumpy a banky a na svědomí měli více než 15 vražd.
Bonnie Parkerová a Clyde Barrow se stali doslova ikonami hospodářské krize v USA ve 30. letech. Clyde Barrow byl mladík z rodiny, která živořila na hranici bídy. Bonnie Parker pracovala jako servírka v texaském Dallasu a snila o dráze holywoodské hvězdy. Jejich elektrizující příběh plný dobrodružství, zločinu, konfliktů se zákonem, ale i lásky přitáhl pozornost celé země a fascinuje lidi po celém světě i dnes. Inspiroval autory k napsání několika knih a proslavil jej zejména film režiséra Arthura Penna z roku 1967. Snímek byl nominován na Oscara v devíti kategoriích a ve dvou cenu obdržel.  
Broadwayského skladatele Franka Wildhorna zná české publikum především díky muzikálu Carmen, který měl v roce 2008 světovou premiéru v Praze. Jeho muzikál Bonnie a Clyde z roku 2009 byl uveden kromě Broadwaye a Kalifornie také v Tokiu, Soulu, Londýně nebo Dublinu.
„Je to napínavý muzikál s netradičním dějem a dobrou hudbou, která kombinuje blues, gospel a rock,“ uvádí dramaturgyně muzikálu DJKT Lucie Wotavová.

Bonnie & Clyde poprvé v ČR!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů