Březen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Březen v Kině Beseda odstartuje pořádně propečený Zakladatel (1. 3.). Michael Keaton v hlavní roli postaví na nohy fastfoodové impérium McDonald´s. Hned druhý den můžete se starými známými tvářemi vyrazit na trip T2 Trainspotting a určitě nepropásněte obnovenou premiéru Amadea (5. 3.)! Mistrovský film Miloše Formana se bude promítat po 32 letech od premiéry v režisérském sestřihu.

„Březen – do Kina Beseda vlezem! A s námi Amadeus, Bába z ledu i Masaryk.“

Svým novým filmem Paterson (8. 3.) se pochlubí Jim Jarmusch, tvůrce legendárního Šestého smyslu, M. Night Shyamalan přichází s Rozpolceným (10. 3.) a těšit se můžete i na dvě české premiéry – Bábu z ledu představí v polovině března Bohdan Sláma a 22. března si vás v Masarykovi podmaní Karel Roden.

I v březnu můžete vyrazit do Kina Beseda na speciální přehlídku Best of 2016. Čeká vás oscarový favorit La La Land (6. 3.) se 14 nominacemi na Oscara, životopisný snímek Jackie (8. 3.) s Natalií Portman v hlavní roli či novinka Martina Scorseseho Mlčení (13. 3.).

Sál Kina Beseda se v březnu promění ve výstavní síň, v níž si můžete prohlédnout špičkovou výstavu věnovanou Vincentu van Goghovi (9. 3.), ale i v koncertní halu, kde můžete zhlédnout dokument a koncert Rolling Stones (16. 3.), parádní show Rammstein in Paris (23. 3.) či exkluzivní filmovou lahůdku The Beatles: Eight Days A Week – The Touring Years (23. 3.)!

Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Březen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů