Březen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Březnový program Kina Beseda nabídne to nejlepší, co jste mohli v roce 2018 vidět na plátnech kin. Várku filmů z přehlídky Best of 2018 odstartuje jeden z horkých favoritů oscarového klání Favoritka (3. 3.), který se chlubí 10 nominacemi na Oscara. Stejný počet oscarových nominací získala i novinka oscarového režiséra a scenáristy Alfonsa Cuaróna Roma (11. 3.). A promítat se budou i Úsměvy smutných mužů (4. 3.). Z českých novinek se můžete těšit na komedii Ženy v běhu, kterou Kino Beseda uvede hned pětkrát. V novém filmu Jirky Mádla Na střeše (20. 3.) uvidíte Aloise Švehlíka coby nevraživého profesora naštvaného na celý svět.

 
„Březen – do Kina Beseda vlezem! Přijďte na nejlepší filmy loňského roku.“
 
Světové novinky jsou na programu hned tři. Colette: Příběh vášně (7. 3.) je skandální příběh nekonvenční a talentované ženy, jejíž život byl stejně pikantní jako romány, kterými okouzlila pařížskou společnost v první polovině 20. století. Co jsme komu zase udělali? (13. 3.) je pokračování úspěšné francouzské komedie. Mimořádný milostný příběh inspirovaný dramatickými událostmi 20. století i zrodem ikonického architektonického skvostu – brněnské vily Tugendhat – to je snímek Skleněný pokoj (28. 3.) s hvězdným mezinárodním obsazením.
Dáme si i filmové opáčko. Můžete do Kina Beseda vyrazit na komedii Po čem muži touží (7. 3.), hudební hit Bohemian Rhapsody (9. a 18. 3.) či Zrodila se hvězda (14. a 27. 3.) s Lady Gaga.
A v programu je i něco pro fajnšmekry. Nejprve můžete navštívit podivuhodný svět Hieronyma Bosche (14. 3.) a o 10 dní později naprosto jedinečný snímek S láskou Vincent (25. 3.) o malíři Vincentovi van Goghovi.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz
 

↑ zpět na začátek článku ↑

Březen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů