Café Infinity

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Důvodem, proč si lidé oblíbili nákupní centra, je skutečnost, že tu pod jednou střechou najdete úplně všechno. Tedy nejen obchody nejrůznějšího zaměření, ale také místa pro odpočinek, kino, občerstvení a třeba posezení u kávy s kamarádkou či obchodními partnery.
V Obchodním centru Olympia Plzeň najdete kavárny hned dvě, jednu v přízemí a jednu v patře. Obě se nově jmenují Café Infinity, kavárna v přízemí totiž prošla výraznou proměnou a z kavárny Bez Stresu je nově Café Infinity. Místo, které láká k posezení moderním a svižným designem. Kavárna Infinity v patře nabízí poklidnější posezení, třeba s knihou čerstvě zakoupenou v sousedním knihkupectví.
Kavárny Infinity nabízejí vynikající kávu značky Illy a v nabídce najdete nejen espresso, flat white, cappuccino, cappuccino viennese, latté macchiato, ale i českého turka. Objednat si zde můžete i čaje, horkou čokoládu nebo fantastické zákusky. Na zahřátí v mrazivých dnech tu mají například horký pago juice, čaj z čerstvé máty nebo z čerstvého zázvoru, nebo čaje morgentau, sweet berries nebo třeba fruity camomile.
A pokud vám během nakupování vyhládlo nebo si chcete dát malou večeři před návštěvou kina, pak si tu určitě vyberete z nabídky panini.
Kavárny jsou otevřené denně od 9 do 21 hodin, více informací naleznete na www.olympiaplzen.cz.

Café Infinity

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů