Červen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:
Hned na začátku června vtrhne do Kina Beseda Rocketman (3. 6.) Elton John. Vždycky zpíval jako bůh, oblékal se jako nikdo jiný, žil jako pravý rocker a navzdory tomu přežil, aby vám o sobě mohl vyprávět na plátně Kina Beseda. Další filmová novinka se okamžitě stala miláčkem francouzského publika. Předpremiéra dojemného snímku Neviditelné (6. 6.) vás zavede na okraj společnosti a dovolí vám nahlédnout do života „neviditelných“ žen z okraje společnosti, které s nadsázkou a humorem překonávají životní překážky.
 
„Loučení se sezónou: Filmy za skvělých 89 korun i Rocketman Elton John.“
 
V červnu Kino Beseda znovu promítne dva oblíbené filmy. Nejprve naprosto originální S láskou Vincent (5. 6.), který pomocí 66 960 originálních olejomaleb od 125 umělců z celého světa přiblíží osudy Vincenta van Gogha. Mimořádný milostný příběh Skleněný pokoj (6. 6.) je inspirovaný dramatickými událostmi 20. století a hlavně – zrodem ikonického architektonického skvostu brněnské vily Tugendhat. Diváci nad 65 let mají na tento snímek zvýhodněné vstupné 69 korun.
Jako poděkování všem filmovým fanouškům za přízeň v uplynulé sezóně si Kino Beseda nachystalo filmové rozloučení nazvané Červnový dojezd. Těšit se můžete na 9 skvělých snímků, a to za mimořádnou cenu 89 korun! Přehlídku odstartuje souboj dvou výjimečných žen o trůn Marie, královna skotská (10. 6.) a kromě komedií Ženy v běhu (12. 6.) či Teroristka (20. 6.) si můžete zajít i na oscarové hity Zelená kniha (26. 6.), Favoritka (17. 6.) a Bohemian Rhapsody (27. 6.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz
 

↑ zpět na začátek článku ↑

Červen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů