Červen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Léto je za dveřmi, ale ještě než se rozletíte na prázdniny, můžete si v Kině Beseda užít víc než pár pěkných večerů s českými filmy. Zatím pouze na plátnech kin budete moci poznat historicky první českou Prezidentku (27. 6.). Aby si odpočinula po nabitém programu, vydá se Aňa Geislerová jako hlava státu v přestrojení na noční vycházku. A romantika na sebe nenechá dlouho čekat.
Do Pánského klubu (2. 6.) vás v premiéře vezmou Jiří Mádl, Milan Šteindler, Bolek Polívka, Martin Leták a Zdeněk Žák. Terapie pro „eroticky závislé“ se nezkušené psycholožce v této skupině brzy vymkne z rukou a rozvine se v mozaiku neuvěřitelných příběhů.

„Červen v Kině Beseda: Nová česká Prezidentka a setkání Toma Hankse s Elvisem!“

Kdyby radši hořelo (30. 6.), to si vroucně přejí dobrovolní hasiči z jedné vesnice v novém filmu Miroslava Krobota. Když během oslavy na návsi narazí dodávka do kašny, pouštějí se do pátrání po pachateli teroristického činu. Možná jste si teď vzpomněli na dobrovolné hasiče z filmu Hoří, má panenko, a pak vás určitě potěší, že svou poetikou Krobotův snímek připomíná právě tvorbu Ivana Passera.
Pokud jste je ještě nestihli, Kino Beseda pro vás zopakuje divácky prověřené tuzemské filmy, jako například Poslední závod (2. a 26. 6.) nebo Tři tygři ve filmu: JACKPOT (20. 6.).

Ani světová kinematografie ale v Kině Beseda nezůstane pozadu. Premiérově bude uveden další příběh z Jurského světa: Nadvláda (9. 6.) nebo pokračování francouzské komedie s názvem Co jsme komu všichni udělali (16. 6.). Plátno, stejně jako dříve pódia, ovládne Elvis (23. 6.), tentokrát v australském snímku o komplikovaném vztahu amerického zpěváka s jeho tajemným manažerem, kterého si zahrál Tom Hanks. Do kina se opět vrátí také Amélie z Montmartru (29. 6.) v romantické francouzské komedii, která má po 20 letech stále stejně šarmu i příznivců.

Nejen na film se dá zajít do Kina Beseda. V červnu tu uvidíte také jiné Umění v kině – tento cyklus nejprve navštíví nekonečně avantgardní Benátky (6. 6.) s jejich uměleckými díly a o týden později výstavu pokladů z Tutanchamonovy hrobky (13. 6.).

↑ zpět na začátek článku ↑

Červen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů