Červen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

První letní měsíc zahájí divácký hit filmových festivalů, britský snímek Aftersun (1. 6.). Vezme nás do přímořského resortu, kde mladý rozvedený otec tráví dovolenou se svou dcerou. Pohoda se však odehrává za závojem melancholie a intenzivních životních pocitů. 

Celine Dion se ve své první filmové roli objeví v romantické komedii Znovu se zamilovat (5. a 22. 6.) a v novém filmu Roberta Rodrigueze Hypnotik (7. 6.) narazí Ben Affleck jako policejní detektiv při probíhající loupeži v bance na stopu, která by mohla vést k jeho dávno ztracené dceři.

„Červen v Kině Beseda: Pátý Indiana Jones a hvězdné filmové novinky!“

Robert De Niro zase jako italský imigrant, prostořeký obyčejný chlapík a holič z New Yorku doprovodí svého syna v komedii Pappa Mia (14. 6.) na víkend k rodičům jeho snoubenky do honosného sídla mezi excentrické americké snoby.

Jak to asi vypadá v pouštním městečku Asteroid City (28. 6.), kam se sjíždějí nejchytřejší děti z celé Ameriky se svými rodiči, aby tu poměřily své schopnosti? Už takové setkání unikátních osobností stojí za pozornost, na místě však navíc dojde k mimořádné události, která otřese světem. Když si k tomu přidáte režii Wese Andersona a herecké obsazení (namátkou Tom Hanks nebo Scarlett Johansson), je jasné, že tuhle novinku je nutné vidět.

Koncem června se na plátna kin už po páté vrátí legendární hrdina Harrison Ford v roli Indiana Jonese. Po čtrnáctileté pauze a údajně už definitivně naposledy. Nejdelší film z dosavadní série se jmenuje Indiana Jones a nástroj osudu a Kino Beseda ho uvede v české premiéře 29. 6.

Z české filmové tvorby nepochybně stojí za vidění výpravný snímek Petra Nikolaeva podle scénáře Ivana Fíly Muž, který stál v cestě (8. a 21. 6.). Zobrazuje příběh hrdinství a vzdoru Františka Kriegla, který se vzepřel moci sovětského impéria a postavil se mu do cesty.

↑ zpět na začátek článku ↑

Červen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů