Červenec v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Červenec v Kině Beseda bude ve znamení návratů. Nejprve to budou žlutí animáci ve snímku Já, padouch 3. A protože největší světový padouch Gru a jeho žlutí mimoní pomocníčci budou mít hodně práce, promítá se jejich nové dobrodružství hned 3x – 11., 18. a 26. července. Ridley Scott se vrací do vesmíru a s ním se na plátna vrací vetřelci. Vetřelec: Covenant (11. 7.) vás zavede na vzdálenou planetu, která zprvu vypadala jako ráj.
V polovině července vtrhnou do Kina Beseda Piráti z Karibiku. Přijďte 12. července prožít pořádně našlapanou dobrodružnou jízdu na palubě Umírajícího racka, jehož kormidlo pevně svírá Jack Sparrow. V ten samý den tu Tom Cruise objeví záhadnou Mumii (12. 7.) princezny Ahmanet, která touží podmanit si svět.

„Horké léto v Kině Beseda: pirát Johnny Depp, mumie Tom Cruise i očekávaný Dunkerk.“

Hned 2x se v Kině Beseda svede poslední Válka o planetu opic (18. a 26. 7.) a 19. července tu bude Oklamaný Colin Farrell. Milostné drama z doby Americké občanské války s Nicole Kidman a Kirsten Dunst slibuje tu pravou vášeň. Na konci července si určitě nenechte ujít očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana Dunkerk (25. 7.) s Tomem Hardym, Cillianem Murphym či Kennethem Branaghem v hlavních rolích.
Ani letos nebudou zklamáni příznivci nizozemského houslového mistra Andrého Rieu. Jeho jubilejní koncert k 30. výročí vystupování s Johann Strauss Orchestra můžete na plátně Kina Beseda zhlédnout 22. a 23. července.

Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Červenec v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů