Červenec v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:
Hned dvojitou porci páru Karel Roden & Jana Krausová vám Měšťanská beseda naservíruje během podzimu. Nejprve koncem října vám herci poradí, jak oživit dlouholeté manželství. Zda je řešením vzrušující víkend v hotelu a příručka Sex pro pokročilé (21. 10.) se dozvíte ve stejnojmenné komedii. O měsíc a půl později oba v Besedě sehrají zoufale jedovatou tragikomedii o odvrácené straně lásky nazvanou Otevřené manželství (8. 12.).
 
„Podzim v Besedě: 2x Roden & Krausová, gospelové Vánoce i hvězda Pecková.“
 
Na vánoční svátky vás naladí koncert s názvem Nate Brown & One Voice: Gospelové Vánoce 2019 (16. 12.). Strhující živé vystoupení zaručuje nezapomenutelný zážitek. A silný zážitek slibuje i koncertní pásmo Dagmar Pecková & Musica Bohemica: Zrození (19. 12.) složené z nejkrásnějších vánočních koled a adventních písní staré Evropy.
Konec roku Beseda „oslaví“ dvěma komediemi. Vzpoura nevěst (29. 12.) vás zavede do svatební agentury, kde se sejde pět žen a jeden muž, aby připravili svůj velký den. Brilantní komedie Plnou parou (30. 12.) vám zase polechtá bránici díky mixu záměn, zmatků a dojde i na tajnou pracovní a milostnou schůzku.
 
Červenec v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů