od 01/11
Chef menu z farmy
Olympia Plzeň | Písecká 972/1, Plzeň | ||
e-mail: | info@olympiaplzen.cz | telefon: | +420 377 918 932 |
web: | http://www.olympiaplzen.cz/ |
Vepřová líčka na černém pivu nebo kuře a sýr kaškaval – to je Chef menu z Farmy. Pro Bageterii Boulevard je připravil Tomáš Popp – původně šéfkuchař, který se věnuje moderním trendům v gastronomii s důrazem na regionálnost, sezónnost a vysokou kvalitu surovin. Do gastronomie vnáší myšlenku propojení životního stylu a životního prostředí, podpory místní ekonomiky a udržitelnosti krajiny. Tomáš, kromě toho, že miluje vaření a dobré jídlo, provozuje i Farmářské obchody v Plzeňském kraji a ve sdružení ENVIC koordinuje nejlepší Plzeňské farmářské trhy v České republice.
Pro Chef menu z farmy si pro suroviny zajel do Čečkovic u Boru u Tachova, Domažliček u Klatov nebo až na Slovensko, do obce Červený Kameň. Výsledkem jsou vynikající nová jídla, za kterými se sem budete rádi vracet. Ochutnat je můžete třeba v Obchodním centru Olympia Plzeň v Bageterii Boulevard.
LÍČKA NA ČERNÉM PIVU
Vepřová líčka z farmy Čečkovice dušená na černém pivu, gouda, marinovaná žlutá řepa z Mlýnu Podhora, křenový dresink, špenátové pesto a rukola.
KUŘE & SÝR KAŠKAVAL
Trhaná, jemně zauzená kuřecí stehna, sýr kaškaval z Agrofarmy Červený Kameň, kukuřičný pikantní dresink, pečená rajčata, koriandr a salát little gem.