ČOKOFEST – Čokoládový Festival

Papírna Zahradní 173/2, Plzeň
e-mail: booking@papirnaplzen.cz telefon: +420 776 285 391
web: https://www.facebook.com/PapirnaPlzen

Papírna bude čokoládová! Své stánky tu rozloží prodejci nejrůznějších čokoládových specialit a dobrot, jichž bude ještě víc než v minulém roce. A nebudou tu zdaleka jenom oni. Čokoládový Festival a sladkých drobností přinese třeba kulinářskou přehlídku, na níž skvělí kuchaři předvedou své čokoládové recepty. V nich uvidíte, s čím vším je možné čokoládu kombinovat. Příznivci umění se zas jistě rádi zastaví u obrazů malovaných hořkou, bílou a barevnou čokoládou štětcem a špachtlí na plátno.
Pozornost připoutá i karikaturista Ellof. Rodák z Pobřeží slonoviny totiž nemaluje ani pastelem, ani křídou, tužkou, olejovými barvami nebo třeba tuší. Jeho pracovní technikou je kresba čokoládou. Ale k čokoládě patří i umění jiného druhu: krásné obaly, které jsou ceněným sběratelským artiklem. Proto festival nabídne i výstavu části jedné soukromé sbírky. K vidění budou obaly rozmanitých velikostí, barev a tvarů a další předměty související s čokoládou. Ve festivalovém programu samozřejmě nebudou chybět ani workshopy a četné aktivity pro děti. Těch bude v letošním ročníku víc, než jich bylo loni, takže si tu na své přijde skutečně celá rodina.
Vstupenky zakoupíte v předprodeji za 50 Kč, na místě pak za stovku. Předprodej probíhá na www.plzenskavstupenka.cz, více informací naleznete na www.cokoladovy-festival.cz.


ČOKOFEST – Čokoládový Festival

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů