David Koller

Peklo Pobřežní 10, Plzeň
e-mail: telefon: +420 378 037 954
web: http://www.kdpeklo.cz/

Po loňském úspěšném a vyprodaném turné se skupinou Lucie, se David Koller vrátil ke své sólové tvorbě a letošní první jarní den spatřilo světlo světa jeho nové album s názvem „ČeskosLOVEnsko“, které v rámci aktuálního turné představí začátkem prosince také svým plzeňským fanouškům.

Čtvrtá sólová nahrávka jednoho z největších tuzemských hitmakerů posledních tří dekád je v mnoha ohledech typickým dílem frontmana legendární Lucie, ale nabízí i několik netradičních momentů a muzikantsky posouvá jeho tvorbu opět o kousek dál. Jedním z důvodů je hvězdné producentské duo Kipper Eldrige (dvorní producent Stinga a mimo jiné jeho slavného alba „Brand New Day“) a Steve Lyon, který je znám spoluprací s takovými jmény jako Paul McCartney, Depeche Mode, The Cure, či Suzanne Vega. Zásluhu na tom má ale i básnířka Mirka Ábelová, která hudebníka zaujala svými texty a postoji natolik, že se rozhodl jí dát nezvykle velký prostor při tvorbě textů. Styčným bodem kromě samotného frontmana pak zůstává silná muzikantská sestava vyzrálých a kvalitních hudebníků, kteří tvoří jeho kapelu – Marek Minárik, Michal Pelant, Michal Nejtek, Tomáš Marek a syn Adam Koller.

Kromě novinek ze žánrově nejpestřejší Kollerovy desky, se můžete těšit také na největší hity jeho dosavadní kariéry, kterých má tento výjimečný hudebník více než dost. Není třeba dodávat, že koncert v plzeňském Pekle bude zážitkem, u kterého byste neměli chybět!

David Koller

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů