Den dětí v Olympii – Den maskotů

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Šest soutěžních stanovišť, spousta sladkých odměn, balonková výzdoba, tombola nebo tancování – to všechno chystá Obchodní centrum Olympia Plzeň na oslavu Mezinárodního dne dětí.
Od 11 do 17 hodin si tu děti budou moci nejen hrát, bavit se a soutěžit, ale čeká tu na ně i dvanáct zajímavých maskotů. Vyfotit se s nimi bude určitě patřit k nejlepším zážitkům z celého dne. A kdo že tu bude?
Určitě byste neměli váhat nad fotkou s ikonami Hollywoodu, Mickeym a Minnií. Přestože jim letos je pětadevadesát, vypadají pořád skvěle. Mickey pořád neodrostl krátkým kalhotám a Minnie si stále dává do vlasů mašli. Milovali je už vaši rodiče a prarodiče a docela jistě i jejich rodiče. Stejně jako vaše děti zase milují sněhuláka Olafa z Ledového království nebo členové party Tlapková patrola. Schválně: zvládnete vyjmenovat všechny její členy a přiřadit jim správné barvy a atributy? Zopakujte si to, ať si při návštěvě akce dokážete přijít na to, kteří členové do Olympie Plzeň přijeli!
Partu maskotů doplní ještě kačer Donald, medvídek Paddington, Sonic, Hello Kitty, Drak Bing a Zajíc. S kým se vaše dítě bude chtít vyfotit nejvíc? A s kým se vyfotíte vy? Více informací naleznete na www.olympiaplzen.cz.

Den dětí v Olympii – Den maskotů

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů