Den ve vzduchu s rádiem Kiss Proton slaví 15 let

Letiště Plasy K Letišti 404, Plasy
e-mail: info@akplasy.cz telefon: +420 373 322 029
web: http://www.akplasy.cz/ vstupenky: Koupit vstupenku

Poslední dubnový víkend bude na letišti v Plasích patřit opět největší letecké show na západě Čech. Den ve vzduchu s rádiem Kiss Proton slaví  jubilejních 15 let a tomu bude odpovídat také program. Návštěvníci se mohou 29. i 30. dubna těšit na to nejlepší, co unikátní airshow kdy nabídla.

Ve velkém si na své přijdou milovníci letecké akrobacie. Do Plas dorazí světoznámá letecká skupina Flying Bulls Aerobatics Team, tentokrát v novém složení. Do kokpitů speciálů XA-42 v barvách Red Bull usednou piloti Stanislav Čejka, Miroslav Krejčí, Jan Rudzinskyj a Jan Tvrdík.

„Program letošní letecké show nabídne best of vystoupení.“

Velký zážitek slibuje vystoupení dalšího pilota ze stáje Red Bull. Účast potvrdil špičkový akrobatický pilot Martin Šonka, který letos jako první Čech v historii vyhrál závod elitní série Red Bull Air Race. Akrobatický program doplní jeho kolega z prestižní soutěže Petr Kopfstein. Také v jeho podání se mohou návštěvníci těšit na mimořádný zážitek.

Velkou novinkou bude představení letadla Lockheed Electra 10A, které patřilo J. A. Baťovi. Do Plas ho přiveze Letecké muzeum Točná. Vůbec poprvé se představí legendární Spitfire z letiště v Líních u Plzně a o dramatickou podívanou plnou pyrotechnických efektů se postará skupina Pterodactyl Flight.

Den ve vzduchu s rádiem Kiss Proton by rozhodně nebyl kompletní bez vystoupení Armády České republiky. Chybět tak nebudou legendární JAS 39 Gripen a Alca L – 159. Také toto vystoupení ovšem bude mimořádné, diváci se mohou těšit na víc přeletů i dynamických ukázek.

Den ve vzduchu s rádiem Kiss Proton slaví 15 let

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů