DinoPark ZOO Plzeň

DinoPark ZOO Plzeň Nad ZOO 1, Plzeň
e-mail: plzen@dinopark.cz telefon: +420 378 774 636
web: http://www.dinopark.cz/

Desítky statických i pohyblivých ozvučených modelů dinosaurů v životních velikostech situované v krásném lesoparku nad plzeňskou ZOO. Obrovitý model Apatosaura, pod který se schová celá mateřská školka, nádherný pohled na centrum Plzně z „vyhlídky u Brachiosaura“, množství dětských houpadel, prolézaček a atrakcí, jezírko s vodopádem obývané druhohorním velikánem. To vše a mnoho dalšího na vás čeká v DinoParku ZOO Plzeň.

DinoPark nejsou jen naši milovaní dinosauři, ale také spousta zábavy v podobě paleontologického hřiště, dětských atrakcí a prolézaček. Zvídaví návštěvníci se mnoho zajímavého o naší planetě dozví z expozice Cesta do minulosti Země, zapálení botanici zase mohou obdivovat unikátní druhohorní rostlinu Wollemia Nobilis a naopak náruživí diváci navštíví panoramatické 3D kino s filmem vyrobeným speciálně pro DinoPark. Pro ty z vás, kteří raději relaxují a ochutnávají dobroty, máme připravené občerstvení ve stylu druhohor DinoGril a pro návštěvníky, kteří si chtějí odnést něco na památku, čeká DinoTetování nebo DinoShop. Prostě každý najde v DinoParku to své…

Každý rok přichází DinoPark s několika novinkami a vylepšeními a stejně tomu je i letos. Na sezónu 2016 připravil DinoPark Plzeň pro své dětské návštěvníky mnoho nových dětských atrakcí. Prolézačky, houpačky, dětská houpadla s dinosauří tematikou, lanovka a pro letní dny i vodní dělo, které přidělá mnohým rodičům několik vrásek na čele.

Víte, který film z české produkce má vůbec nejvíce zhlédnutí v kině? Přece ten z produkce DinoParku. Unikátní panoramatické 3D Kino s filmy, které jsou vyráběny speciálně pro DinoParky, navštíví každý rok více než milion diváků. Vstupné do 3D Kina je zdarma v rámci vstupného do DinoParku, nenechte si tedy tento zážitek rozhodně ujít.

V DinoParku nenajdete jen modely dinosaurů v životních velikostech, ale také množství atrakcí pro děti všech věkových kategorií. Které z dětí by se nechtělo svézt na lanovce, zkusit pohlédnout na svět očima právě se vylíhnutého dinosaura ze své skořápky, bavit se s dalšími dětmi na prolézačkách, houpadlech a skluzavkách, nebo si udělat unikátní fotku do rodinného alba v našem fotosaurovi. Nejen toto, ale i mnoho dalšího je připraveno v každém z DinoParků pro naše nejmenší návštěvníky. Pro dětský úsměv a rozzářené oči dělají v DinoParcích vše.

DinoPark ZOO Plzeň
Nad ZOO 1, Plzeň
Tel.: 378 774 636
www.dinopark.cz
Otevírací doba: po–ne: 8:00–18:00 hod.

Vstupné:
Dospělí:  ZOO 140 Kč, DinoPark 100 Kč, ZOO + DinoPark 220 Kč
Děti 3–15 let: ZOO 100 Kč, DinoPark 70 Kč, ZOO + DinoPark 150 Kč
Děti do 3 let zdarma
Rodina (2+2): ZOO 450 Kč, DinoPark 290 Kč, ZOO + DinoPark 690 Kč

 

 

↑ zpět na začátek článku ↑

DinoPark ZOO Plzeň

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů