DIVADLO POD KŮŽI

Moving Station Most Ivana Magora Jirouse 1, Plzeň
e-mail: info@johancentrum.cz telefon: +420 775 025 801
web: http://www.johancentrum.cz/

Dramacentrum Johan zve studenty středních škol do nově otevřeného kurzu Divadlo pod kůži – akčního kurzu kritického myšlení nejen o divadle. Kurz probíhá každé úterý od 18:30 a hodí se pro kohokoli, koho zajímá divadlo, připravuje se na uměleckou školu nebo chce rozvinout své dovednosti v uvažování, reflexi a komunikaci. Účastníci kurzu ochutnají nejen hereckou práci, ale i dramaturgickou, režijní a scénografickou.

Náplní kurzu jsou setkávání a společná tvoření, dílny s profesionály divadelních oborů, navštěvování divadelních představení. Lektorkou je Tereza Vydarená, výtvarnice, scénografka a divadelnice, která ráda podněcuje rozvoj lidské tvořivosti a fantazie.

Nadstavbou kurzu je také možnost podílet se na výrobě podcastu o divadelní tvorbě, třídenní výjezdový workshop a pozvánka na další doprovodné akce, jako je např. festival Na Hraně.

Kurz přináší možnost tvořit, zažít klasické i alternativní proudy (pohybové divadlo, současný tanec, autorské divadlo, performance aj.), vidět představení, která jsou jiná, invenční a inspirující, naučit se o divadle přemýšlet, více mu porozumět a vnímat nejen obsah, ale i formu.
Obsah kurzu Divadlo pod kůži je dimenzován na celý školní rok, tedy do června 2023 a přihlášky přijímáme během podzimu 2022 na mailové adrese tereza.vydarena@johancentrum.cz. Více informací najdete na webu johancentrum.cz.

DIVADLO POD KŮŽI

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů