Duben v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:
Dubnový program odstartuje aprílová projekce nejlepšího snímku loňského roku. Zelená kniha (1. a 17. 4.)získala 3 Oscary včetně toho pro nejlepší film, 3 Zlaté glóby včetně toho pro nejlepší film, cenu BAFTA pro nejlepší film a spoustu dalších cen. O tři dny později si do Kina Beseda můžete zajít na další parádní tříoscarový snímek loňského roku – na Romu (4. 4.). Další oscarový snímek je na programu 8. dubna, kdy se bude promítat Favoritka, která se může pochlubit 7 cenami BAFTA, ale i Oscarem a Zlatým glóbem pro nejlepší herečku v hlavní roli.
 
„Přečkejte dubnové plískanice v sále Kina Beseda: Uvidíte kupu Oscarů, teroristku Janžurovou i poslední výpravu s trabanty.“
 
Dubnové novinky nabídnou mimořádný milostný příběh inspirovaný dramatickými událostmi 20. století i zrodem ikonického architektonického skvostu – brněnské vily Tugendhat. Skleněný pokoj (10. a 22. 4.)se může pochlubit i hvězdným mezinárodním obsazením. Teroristka (18. 4.) Iva Janžurová coby učitelka v důchodu se dostane do křížku s Martinem Hofmannem a na konci dubna na plátně Kina Beseda vyrazí žluté trabanty Dana Přibáně na poslední cestu – Trabantem tam a zase zpátky (24. 4.). Znovu bude promítán film Cena za štěstí (4. 4.) o hledání obyčejného lidského štěstí a také komedie Ženy v běhu (6. a 27. 4.).
Těšit se můžete na parádní hudební jízdu s Queen v hitu Bohemian Rhapsody (7. a 18. 4.) a parádní nářez v dokumentu Metallica: Francie na jednu noc (25. 4.), z jednoho z nejzachovalejších kolbišť gladiátorů ve francouzském Nimes.
S dětmi můžete vyrazit do Finska za dobrodružstvím Putování se sobíkem (6. 4.) s komentářem Marka Ebena, v němž kamera sleduje první rok života divokého soba.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz
 

↑ zpět na začátek článku ↑

Duben v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů