Duben v Kině Beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Duben v Kině Beseda: Světová senzace Drive My Car a přiřítí se i Lavi!

Dubnový program Kina Beseda je plný novinek. Atmosférický snímek Drive My Car (7. 4.) plný tajemství, hledání lidského porozumění a smíření je celosvětovou senzací. Film získal řadu ocenění, včetně ceny za nejlepší scénář v Cannes, Zlatého glóbu a nominace na Oscara v kategorii Nejlepší cizojazyčný film. Oceňovaný režisér Joe Wright v novince Cyrano (13. 4.) představuje překrásný nadčasový příběh o srdceryvném milostném trojúhelníku.

Z českých novinek za zhlédnutí určitě stojí Betlémské světlo (4. a 27. 4.) z dílny dua Zdeněk a Jan Svěrákovi natočené podle oblíbených povídek Zdeňka Svěráka i dlouho očekávaný Poslední závod (11. a 21. 4.) popisující legendární příběh Hanče, Vrbaty a Ratha. V hlavních rolích uvidíte Kryštofa Hádka, Oldřicha Kaisera či Jaroslava Plesla. V dubnu vtrhne do kin i hvězda všech fotbalových hvězd Julius Lavický alias Lavi ve filmu Vyšehrad Fylm (14. 4.). V polovině dubna vás pobaví hořkosladká komedie Známí neznámí (18. 4.) o partě českých a slovenských přátel, kteří se během jednoho večera jen tak pro zábavu rozhodnou sdílet všechny zprávy a hovory ze svých mobilů. Pro dětské diváky bude Kino Beseda promítat hned dva snímky – Myši patří do nebe (10. 4.) a Tajemství staré bambitky 2 (24. 4.).

A jako vždy i v dubnu znovu promítneme pár filmů, které vám mohly v předešlých měsících utéct. Šokující skutečný příběh impéria italského módního domu Klan Gucci můžete zhlédnout 10. dubna, černobílou chuťovku C’mon C’mon se strhujícím výkonem Joaquina Phoenixe si můžete dát 20. dubna a 6. dubna máte asi vůbec poslední šanci vidět zhlédnout na plátně kina Zátopka, který získal 8 Českých lvů, včetně toho pro nejlepší celovečerní hraný film.

↑ zpět na začátek článku ↑

Duben v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů