Duben v Kině Beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/
žánr: režie:
délka:
premiéra:

„Duben v Kině Beseda: Láska jako v máji, dokumenty, romantika i komedie.“

Na Apríla do Kina Beseda nechoďte, ale hned v prvním dubnovém týdnu už se sem můžete přijít podívat třeba na dva české dokumenty. Opakujeme úspěšnou novinku Víta Klusáka a Mariky Pecháčkové Velké nic (6. 4.) ukazující silné i absurdní lidské příběhy z doby pandemie. Dokumentaristka Jana Počtová zase sleduje různé podoby vztahů a lásky v dnešním světě. Její nový snímek Šťastně až na věky (3. 4.) přináší pět příběhů, v nichž lidé hledají štěstí a lásku jinak, než je běžné. Pokud vás zajímá, jak fungují polyamorie a otevřený vztah nebo co přináší láska přes internet, přijďte do kina.

Jestli vás baví téma lásky a vztahů, ale chcete se zasmát, přijďte taky. Česká komedie Buď chlap! (12. 4.) je o odhodlání udělat pro lásku cokoliv. Proto se Jakub Prachař v roli Pavla rozhodne po setkání s láskou z dětství Terezou (Ramba) odjet na výcvikový tábor a stát se pod vedením bývalého mariňáka (Ondřej Sokol) opravdovým chlapem.

Na téma lásky, ale zase úplně jinak, je i další český film Služka (17. 4.). Zatímco se v roce 1918 svět koupe v krvavé válce, dvě dospívající dívky, služka a panská slečna, podlehnou vzájemné přitažlivosti bez ohledu na rozdíly v jejich sociálním postavení i národnosti.

Do minulosti i do budoucnosti nás přenesou nové francouzské snímky. Paříž, rok 2052 a hlavní hrdinka filmu Julie, co by bylo kdyby… (13. 4.) má 80. narozeniny. Je spokojená se svým životem, vzpomíná a přemýšlí, co se kdy mohlo stát jinak. Do kin přichází také první část legendárního romantického dobrodružného příběhu Tři mušketýři: D’Artagnan (27. 4.). Dlouho očekávaný francouzský velkofilm se natáčel na místech, jako jsou Louvre, Invalidovna nebo proslulé zámky.

Máte taky šéfa, který vám pije krev? Přijďte se podívat, jak si v americké akční komedii Renfield (24. 4.) poradí sluha hraběte Drákuly, pro něhož po staletí plní všechny příkazy, teď se ale rozhodne své ponižování ukončit. Na plátna kin míří příběh z hudebního světa tak neuvěřitelný, že může být jen pravdivý. Sázka na zlato (26. 4.) představí cestu hudebního producenta Neila Bogarta a jeho Casablanca Records, nejúspěšnější nahrávací společnosti všech dob.

↑ zpět na začátek článku ↑

Duben v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů