Fenomén značky Converse – víkendový program

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Věděli jste, že „Konversky“ byly oficiální obuví pro americké olympioniky nebo, že se staly součástí amerických uniforem?
Že je nosil Kurt Cobain, David Bowie, Kate Winslet i Miley Cyrus?
To a mnohem více se dozvíte z výstavy FENOMÉN CONVERSE v centru Olympia Plzeň od 4. dubna do 3. května. Prohlédnout si můžete i kousky limitovaných edic!
O historii i současnosti této módní značky se návštěvníci dozvědí na rozsáhlé výstavě v prostorách obchodního centra a v zajímavém doprovodném programu.

Americká značka Converse je celosvětový fenomén ve světě obuvi. Její historie spadá již do roku 1908, kdy byla založena, a od té doby její popularita stále stoupá. Značka je spojována s mnoha výraznými jmény napříč sporty, zejména basketbalem a americkou basketbalovou ligou NBA, kde její popularita začala. Ikonické tenisky se rychle rozšířily také do světa umění a kultury, tenisky Converse obouvala legendární kapela Sex Pistols, raper Eminem, zpěvačka Miley Cyrus nebo umělec Andy Warhol. Tenisky ozdobily i kreslené postavičky Simpsonových, Batmana nebo Hello Kity.

Přiblížit značku svým návštěvníkům plánuje obchodní centrum Olympia Plzeň formou výstavy Fenomén Converse, která návštěvníkům nabízí obsáhlou časovou osu s kompletní historií značky Converse, a to od založení do dnešních dnů. Na výstavě bude možné vidět deset samostatných stanovišť, přičemž každé obsahuje vitrínu s naaranžovanými teniskami Converse z limitované edice. Na památku se návštěvníci mohou vyfotit u tematické fotostěny. Zhruba v polovině výstavy ji centrum doplní o nadrozměrný exponát. Prostory obchodního centra ozdobí zavěšená nadměrná teniska. Výstava se koná v prostorách obchodního centra od 4. 4. až do 3. 5.

Součástí akce Fenomén Converse bude také víkend se zajímavým programem, který proběhne 30. 4. a 1. 5. 2022. Připravena bude DJ show, ukázky street art grafiky, taneční vystoupení break dance, dětský koutek s omalovánky tenisek či basketbalové a badmintonové hřiště. Návštěvníci si také budou moci zasoutěžit každý den o deset párů tenisek Converse.

Vstup je zdarma.
Více informací: www.olympiaplzen.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Fenomén značky Converse – víkendový program

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů