Festival Future Gate

DEPO2015 Presslova 14, Plzeň
e-mail: recepce@depo2015.cz telefon: +420 378 035 360
web: http://www.depo2015.cz

Ozvěny sci-fi festivalu ovládne neonový svět cyberpunku. Žijeme v digitální době, kdy se realita mísí s fikcí. Poznáme hranici mezi jednotlivými světy, nebo jsme již v zajetí 1 a 0? Jakou hodnotu má svoboda? Začíná kybernetická revoluce! Kromě premiérových snímků, klasiky i krátkých filmů iShorts se můžete těšit na doprovodné výstavy, které atmosféru festivalu podtrhnou. Filmové plátno ovládnou sci-fi Blood  Machines, horor Kulky spravedlnosti, anime Ghost in The Shell: Innocence, japonská kultovka Tetsuo a krátké snímky iShorts. Více informací na www.futuregate.cz.

PROGRAM:

5. 6.       17:30     Krátké sci-fi filmy od iSHORTS – Roughneck, Cropped, A Crimson Man, Exit Strategy, Hyperlight, Being Jacob

             19:30     Kulky spravedlnosti – kazachstánský horor s Dannym Trejem v jedné z hlavních rolí

             21:00     Blood machines – v hudebním filmovém bizáru se dva kosmičtí desperáti střetnou se zákeřným strojem, který má vlastní duši a podobu krásné ženy

6. 6.       18:00     Ghost in The Shell: Innocence –v době, kdy se zcela stírají hranice mezi člověkem a robotem, pátrá detektiv Balú, sám kyborg, po záhadných vraždách spáchaných novodobými gejšami, androidními společnicemi té nejvyšší společenské smetánky. Kdo za vraždami stojí? A proč se o ně tolik zajímá Yakuza?

              20:00     Tetsuo – japonská kultovka pro všechny nadšence kyberpunku, industriální poetiky a surrealismu. Jak daleko může zajít moment, kdy si jako nadšenec v dobré víře voperujete trochu techniky do vlastního těla?

↑ zpět na začátek článku ↑

Festival Future Gate

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů