Festival sportu 2016

OC Plzeň Plaza Radčická 2, Plzeň
e-mail: telefon:
web: https://plzen-plaza.klepierre.cz/

Den plný pohybu, sportu a dobré zábavy, tak by se dal charakterizovat Festival Sportu, který se uskuteční již třetím ročníkem. Přípravy jsou v plném proudu a tým pod vedením olympionika Přemysla Švarce připravuje program, u kterého se určitě nudit nebudete.
V areálu za obchodním centrem Plzeň Plaza vyroste více než čtyřicet sportovních stanovišť pro všechny věkové kategorie s možností aktivního zapojení a vyzkoušení všech aktivit. Na přípravě a realizaci akce se podílí celá řada plzeňských neziskových organizací, spolků a klubů. K velkým lákadlům bude patřit třeba autogramiáda známých sportovců, představení sportovců, kteří se kvalifikovali na olympiádu v Riu, Monte Carlo Roadshow, koncerty a hudební vystoupení, soutěže, doprovodný program nebo celorepublikový T-mobile Olympijský běh na pět a deset kilometrů. A kdo bude mít štěstí, ten tu navíc vyhraje automobil Škoda.
Dopolední program bude patřit převážně dětem z mateřských, základních a středních škol, ale to samozřejmě neznamená, že byste nemohli přijít již dopoledne. Odpoledne je pak zaměřeno více na veřejnost. Vstupné je 50 korun, děti dvacet. Festival sportu trvá od tři čtvrtě na devět ráno do devíti hodin večer.
Více informací naleznete na www.festivalsportu.cz a aktuality o Festivalu Sportu můžete sledovat také na Facebooku.

Festival sportu 2016

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů