FINÁLE PLZEŇ pořádá v Plzni nejnovější Besídku divadla Sklep

Peklo Pobřežní 10, Plzeň
e-mail: telefon: +420 378 037 954
web: http://www.kdpeklo.cz/

Pokračování legendárních Besídek divadla Sklep míří do Plzně. Parta kolem Davida Vávry či Milana Šteindlera přiveze sérii nových skečů, gagů, písní a tanců. Pod názvem Besídka 2016 ji uvede 22. září 2016 od 19 hodin v Pekle. Předprodej vstupenek byl právě zahájen na www.plzenskavstupenka.cz. Pořadatelem divadelního představení s jedinečnou atmosférou a svérázným humorem je Finále Plzeň.

Besídka je tradiční „sklepákovské“ představení, které je každoročně doplňováno a obměňováno o nové scénky, hudební a taneční čísla postavená na svébytných osobnostech jednotlivých vystupujících. I v Plzni se diváci mohou těšit na Davida Vávru, Milana Šteindlera, Jiřího Fero Burdu, Lenku Vychodilovou a další.
„Na letošním Finále Plzeň byly uvedeny dva snímky o Divadle Sklep, které byly beznadějně vyprodány a tam se také zrodila myšlenka na spolupráci i po festivalu. Besídka je tak pomyslným s a velmi důstojným epilogem festivalu Finále Plzeň,“ doplňuje ředitelka Finále Plzeň a jednatelka spol. Film Servis Plzeň Eva Veruňková Košařová.
Předprodej vstupenek na www.plzenskavstupenka.cz, vstupenky jsou k dostání i na předprodejních místech Plzeňské vstupenky, jejich cena se pohybuje od 295 do 455 Kč. ZTP a ZTP/P mají nárok na 50% slevu.

FINÁLE PLZEŇ pořádá v Plzni nejnovější Besídku divadla Sklep

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů