Fruitisimo

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Poslední týden roku je ve znamení dobrého jídla a pití, po němž nezřídka přichází předsevzetí zahrnující zdravější životní styl. Ale proč to letos neuchopit trochu jinak? Proč nemlsat zdravě už před svátky? Stačí si vybrat z nabídky občerstvení Fruitisimo v obchodním centru Olympia Plzeň.
Co třeba vitamínový koktejl? V nabídce jich tu mají řadu a jejich přípravu můžete sledovat jako atraktivní show. V chladných dnech se třeba hodí koktejl z černého rybízu, hrušky, jablka, pomeranče a zázvoru nazvaný Céčko. Po Silvestru zas zkuste zvolit After party: směs jablek, mrkve, řepy, celeru a limetky. Navíc si koktejl odnesete buď v praktické lahvičce, nebo v ekologickém bio kelímku, který je vyroben z kukuřice a je kompostovatelný.

Ale Fruitisimo nezažene jen vaši žízeň, ale i hlad. Vybírat můžete z ovocných či zeleninových salátů anebo můžete sáhnout po tyčince. Najdete tu ale také mix z ovesných vloček nebo tvaroh s ovocem. Už jste ochutnali třeba avokádo s tvarohem a kokosem? Pokud plánujete o svátcích potěšit své hosty nejen cukrovím, ale třeba dortem, i ten si tu vyberete. Dorty z Fruitisima neobsahují ztužené tuky ani éčka.

A kdybyste navzdory zimě dostali chuť na zmrzlinu, pak vězte, že ta z Fruitisima je řemeslná a plná ovoce a fantazie.

Fruitisimo

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů