Fruitisimo

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Začátek jara přímo volá po detoxu vašeho organismu, tak se do něj vrhněte! Zkuste třeba vitamínové koktejly z nabídky Fruitisima v Obchodním centru Olympia Plzeň. V nabídce je jich tolik, že si můžete každý den dát jiný. Chcete-li si připadat jako filmová hvězda, zkuste Pretty Woman. Máte-li chuť být neodolatelní a přitažliví, pak je tou pravou volbou koktejl nazvaný Sexuality. Navíc příprava takových drinků je malá show, kterou můžete sledovat na vlastní oči. A vy si můžete vybrat, zda si necháte nápoj podat v praktické lahvičce, nebo v ekologickém bio kelímku z kukuřice.

Abyste jarní detox pojali opravdu důkladně, vyberte si i některou ze zdravých svačin. Co třeba ovocný nebo zeleninový salát? Nebo raději tyčinku? Anebo že byste spíš sáhli po tvarohu s ovocem? Pokud i přesto máte chuť na něco sladkého, jistě vás potěší nabídka skvělých zákusků. Inspiraci našli zdejší cukráři u svých světově uznávaných kolegů a výsledkem jsou dorty z kvalitních surovin, které neobsahují žádný ztužený tuk: Violet cheesecake, Pinklady cheesecake, Crunchy caramel, Black velvet, Chocolate brownie, Cream-berry, Mango passion, Dolce Sicilia a Madagaskar cheesecake.

A děti si mohou dát Fruiti box. To je dětské menu, v němž najdete čerstvou ovocnou šťávu dle vlastního výběru, zdravou Fruitisimo tyčinku plnou ořechů, brusinek a jogurtu a lahodnou svačinku v podobě ručně vyráběného dezertu cake cup.
Více informací naleznete na www.fruitisimo.cz.

Fruitisimo

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů