Fruitisimo: Letní osvěžující nápoje

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Potřebujete se po letních nákupech trochu zchladit? Nové sezónní drinky od Fruitisimo jsou tady a ochutnat je můžete v Obchodním centru Olympia Plzeň! Jejich ambasadorem je český zpěvák, textař, sportovec a influencer Ben Cristovao.
Pro milovníky broskví je tu drink Peach´n´Chill. Jeho hlavní složkou jsou broskve, které posilují naše srdce a pomáhají při kašli či astmatu. Další surovinou je mango, pomeranč a jablko.
Jahůdkáře zase určitě nezklame drink Very Strawberry s dvojitou porcí jahod. Navíc obsahuje chia semínka, která mají blahodárné účinky na naše tělo. Tu pravou osvěžující chuť mu pak dodává pomeranč a jablko.
Pro štíhlou linii je v nabídce Plant Power. Ten v sobě ukrývá broskve, borůvky a banán a kokosový nápoj joya, který je zcela bez cukru. Posledním speciálním drinkem je Smooth Food, který je nutričně vyvážený a nahradí plnohodnotné jídlo. Jako zdroj bílkovin obsahuje bio slunečnicový protein, zdraví prospěšný tuk tělu dodá avokádo a lněná semínka a černý rybíz s pomerančem se postarají o vitamín C.
Tak neváhej a zastav se je vyzkoušet všechny. Na zdraví!

Fruitisimo: Letní osvěžující nápoje

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů