Han Food

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Máte chuť na opravdu dobrou korejskou a vietnamskou kuchyni? Pak přijměte pozvání třeba na oběd! V Olympii v Plzni otevřela nová restaurace, kde si můžete pochutnat na skutečné kuchyni Dálného východu a navíc si tu můžete i koupit originální asijské suroviny a potraviny.
Korejská kuchyně nabízí úžasné kombinace výrazných chutí kořeněného masa s čerstvou zeleninou a rýží. V restauraci Han Food ji připravují v moderním a rychlém pojetí a autentický koncept přichází s velmi oblíbeným druhem stravování, kdy si jídlo sami vybíráte, ale na stůl je vám již servírováno.

Dát si tu můžete například bibimbap, tedy restovanou zeleninu s vejci a hovězím s rýží a domácí pikantní omáčkou a sójovou omáčkou nebo dweji galbi, což je grilovaná hovězí krkovice v domácí sladké marinádě podávaná s čerstvými salátovými listy, rýží a dipem, nebo třeba pikantní polévku kimchi s hovězím masem.

Jídel je na výběr bohatá paleta a rádi vám je zabalí i s sebou. V nabídce jsou boxy obsahující předkrmy, hlavní jídlo a polévku.
Více informací naleznete na www.hanfood.cz a na www.olympiaplzen.cz.

Han Food

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů