Han Food

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Nejlepší pivo se v Plzni vaří už dlouho, ale teď se tu vaří i nejlepší korejské jídlo! Ve food courtu obchodního centra Olympia najdete zbrusu nový koncept, který zahrnuje nejen restauraci, ale i možnost nakoupit si originální korejské a vietnamské potraviny s sebou domů.
V menu najdete nejvyhlášenější speciality z Koreje i zajímavosti z Vietnamu. O výsledek svého kuchařského počinu se pak můžete podělit na instagramu @hanfood_cz a stejně tak sem můžete napsat, jak vám chutnalo přímo v restauraci nebo na jaké jídlo se sem rádi vracíte.
Od dubna tu můžete ochutnat nové menu, které obsahuje třeba Bún Chả, korejské BBQ, dokonalou kachnu Vit Lang Son nebo kuřecí teriyaki a Pad Thai.
Co je kachna Vit Lang Son? Jednoduše lahoda, která vaše chuťové pohárky vystřelí až na Měsíc. Vit Lang Son je speciální kachní prso Lang Son marinované v omáčce pěti chutí s čerstvým salátem, sójovou omáčkou a rýží.
A protože každý správný Čech, má rád bůček, přijďte ochutnat bůček na vietnamský způsob. Určitě budete mile překvapeni. Jmenuje se Bún chả a je to tradiční vietnamské jídlo, které se skládá z grilovaného vepřového masa, rýžových nudlí a několika dalších příloh, které dohromady vytvářejí opravdovou explozi chutí. Ne náhodou patří mezi nejznámější a nejoblíbenější vietnamská jídla u nás.
Více informací naleznete na www.olympiaplzen.cz.

Han Food

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů